Uludağ'da ağacın tepesinde asılı kadın cesedi bulundu

Uludağ'da ağacın tepesinde asılı kadın cesedi bulundu

Uludağ'da bir ağacın tepesinde asılı genç bir kadının cesedi bulundu. AFAD, genç kadının cesedini indirmekte zorlandı.

Bursa’da Uludağ’ın eteklerinde ağacın tepesinde dala iple asılı 20- 25 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik ve not çıkmayan kadının, yaklaşık 20 gün önce intihar ettiği sanılıyor. AFAD ekiplerince ağaç dalları kesilip halata bağlanarak indirilen ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Merkez Yıldırım İçlesi Fidyekızık Mahallesi sakinlerinden bazıları bu sabah yürüyüş yapmak için yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Uludağ’ın eteklerine çıktı. Bu sırada bir ağaçtan sıvı damladığını fark eden mahalle sakinleri ağacın tepesine bakınca kırmızı montlu bir kişiyi sallanırken gördü. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen polis ekipleri intihar ettiği sanılan kadının cesedini indiremeyince Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yardım istedi.

Kısa sürede belirtilen yere gelen AFAD ekipleri, yaklaşık 10 metre yükseklikte dalda ipte sallanan kadın cesedini torbaya koyup tele bağladıktan sonra dalları kesip halatla indirdi. Üzerinden kimlik ve yazılı not çıkmayan ve yaklaşık 20 gün önce öldürüldüğü belirlenen kadın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldıldı. Polis, yapılan kayıp başvuruları ve alınan parmak izlerinden kadının kimliğini ve ailesini araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler