Uluyazı Kampüsü'nde 'Gençlik Haftası Pasta Şenliği' gerçekleştirildi

Uluyazı Kampüsü'nde 'Gençlik Haftası Pasta Şenliği' gerçekleştirildi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında, Orta Şekerli Cafe&Bistro katkılarıyla, Uluyazı Kampüsü'nde "Gençlik Haftası Pasta Şenliği" düzenlendi. Şenlikte yaklaşık 50 metrekarelik pasta hazırlanarak öğrencilere dağıtıldı.

Karatekin Üniversitesi Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin katılımı ve Çankırı'nın gözde mekanlarından Ortaşekerli Cafe&Bistro'nun sponsorluğunda, Uluyazı Kampüsü'nde "Gençlik Haftası Pasta Şenliği" düzenlendi.

Orta Şekerli Cafe&Bistro sahibi ve işletmecisi başarılı iş insanı Yasin Aslan, düzenlenen etkinlikle ilgili olarak "Haftalar öncesinden tarihi belirlenmiş olan etkinliğimize katkılarından dolayı başta Murat Yıldırım ve Şengül Mantar hocalarımıza ve bu etkinliği gerçekleştirme kararı almamızdaki tek neden olan Karatekin Üniversite'mizin öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamı içerisinde gerçekleşen etkinlikte Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizle birlikte yaklaşık 50 metrekare büyüklüğünde bir pasta yapımının heyecanını yaşadık hem de kendileri için önemli bir 'deneyim' fırsatı sunduk." dedi.

ETKİNLİĞE REKTÖR HARUN ÇİFTÇİ'NİN
ŞENLİĞE KATILMAMASI GÖZLERDEN KAÇMADI

Öte yandan 'Gençlik Haftası' kapsamında Uluyazı Kampüsü'nde gerçekleştirilen etkinliğe Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi'nin katılmaması öğrenciler arasında burukluk yarattığı gözlemlendi.

Edinilen bilgilere göre Rektör Çiftçi'nin katılmadığı etkinliğin gerçekleştiği saatlerde Üniversite Kampüsü içerisinde olduğu da öğrenildi.

BİR GÜN ÖNCE DONDURMA VE MÜZİK ŞENLİĞİNDE

rektor-dondurma-resim-04.jpg

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi'nin 17 Mayıs'da yine Uluyazı Kampüsü'nde ulusal bir 'dondurma' markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen 'dondurma ve müzik şenliği'ne katılması ve burada kolları sıvayıp 'dondurma ustası'na yardımcı olma gayretleri üniversitenin web sayfasında boy boy fotoğraflarla yer alırken, dün yapılan 'pasta şenliği'ne katılmaması akıllara şu soruyu getirdi:

- Sayın Rektör, sponsor 'ulusal bir marka' olunca programa icabet ederken, Çankırılı bir iş insanının sponsorluğunda gerçekleştirilen programa ise 'mazeret dahi bildirmeden' uzak durmayı mı tercih ediyor?

Çankırı ve Çankırılı az da olsa bu davranışıyla Rektör Çiftçi'yi masaya yatırmalı...

uluyazi-kampusu-pasta-senligi-resim-05.jpg

pasta-senligi-orta-sekerli-cankiri-resim-04.jpg

uluyazi-pasta-senligi-resim-02.jpg

pasta-etkinlik-uluyazi-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler