Ümit Özdağ'dan Soylu'ya bir hafta süre

Ümit Özdağ'dan Soylu'ya bir hafta süre

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakkındaki iddialara ilişkin savcılığa başvurması çağrısında bulundu.

ZAFER Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik 'Amerikan aparatı' ve 'operasyon çocuğu' söylemleri üzerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Ümit Özdağ yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Süleyman Soylu dün bir basın açıklamasında, benim Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Süleyman, bu konuda elinde ne bilgi ve belge varsa bunlar hemen savcılığa ilet. Sana bir hafta süre veriyorum."

İşte o açıklama:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik 'Amerikan apartı' ve 'operasyon çocuğu' söylemleri üzerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Süleyman Soylu dün bir basın açıklamasında, benim Amerikan aparatı olduğumu ve bundan dolayı bana operasyon çocuğu dediğini ifade etti. Süleyman, bu konuda elinde ne bilgi ve belge varsa bunlar hemen savcılığa ilet. Sana bir hafta süre veriyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler