Union Saint-Gilloise'i 3-0'la geçen Fenerbahçe tur kapısını araladı

Union Saint-Gilloise'i 3-0'la geçen Fenerbahçe tur kapısını araladı

Deplasmanda karşılaştığı Union Saint-Gilloise'i farklı mağlup eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geldi. RSC Anderlecht Stadı'nda (Lotto Park) oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş öncesi tur kapısını ardına kadar araladı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 20. dakikada Michy Batshuayi, 84. dakikada Jayden Oosterwolde ve 90+3. dakikada penaltıdan Tadic kaydetti.

Karşılaşmanın rövanşı, 14 Mart Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

İLK GOL BATSHUAYI'DEN

Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Cengiz Ünder ortasını ceza sahasına doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte hareketlenen Çağlar Söyüncü kafa ile topu sağ kale direğinin yanına doğru indirdi. Bu noktada bulunan Michy Batshuayi bekletmeden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

Fenerbahçe bu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

OOSTERWOLDE'DEN MÜTHİŞ GOL

Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında orta alanda topla buluşan Edin Dzeko defansın arkasına sarkan arkadaşı Jayden Oosterwolde'ye harika bir ara pası attı. Topla buluşan Jayden Oosterwolde topu ceza sahasına kadar sürdü ve ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sağ köşeden ağlara gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler