Üsküdar Belediyesi, Ozan Arif etkinliğini iptal etti! Neden mi?

Üsküdar Belediyesi, Ozan Arif etkinliğini iptal etti! Neden mi?

Geçen yıl 13 Şubat'ta vefat eden ülkücü camianın "Dede Korkut"u Arif Şirin, nam-ı diğer 'Ozan Arif', İstanbul'da Üsküdar Belediyesi salonunda düzenlenecek programla anılacaktı... Etkinlik Belediyenin son dakika kararı ile iptal edildi.

Edinilen son dakika bilgisine göre, geçen yıl 13 Şubat'ta vefat eden Arif Şirin, nam-ı diğer 'Ozan Arif' için 18 Şubat Salı günü Üsküdar Belediyesi'ne ait Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde saat 19:30'da düzenlenecek olan 'anma programı', belediyenin Kültür Müdürlüğü'nden dün gece gelen "Salonumuzu bu organizasyona vermiyoruz!" telefonu ile çıkmaza girdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin organizasyon yetkilileriyle yaptığı görüşmede; Üsküdar Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nden gelen 'iptal' telefonu ile şaşkınlık yaşadıkları ve duyurusu yapılan organizasyonu gerçekleştirme adına yeni yer arayışında olduklarını belirttiler. 

Edinilen bilgilere göre Üsküdar Belediyesi'nin salonda programı iptal gerekçesi olarak Ozan Arif'in sağlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gösterildiği iddia ediliyor.

TERTİP KOMİTESİ'NDEN AÇIKLAMA

"ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN OZAN ARİF’E BÜYÜK SAYGISIZLIK!!

Türk Milliyetçileri olarak çağımızın Dede Korkut’u Ozan Arif için Üsküdar’da 18 Şubat 2020 tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz anma programı, programımıza bir hafta kala Üsküdar Belediyesi tarafından gerekçe gösterilmeden iptal edilmiştir.

Türk Milliyetçilerinin kültürel mirası,Türk Milletinin Büyük Ozanı, Ozan Arif’i vefatının 1. yıldönümünde, dava arkadaşları olarak anma programı tertip ettik. Türkiye’nin dört bir yanından Türk Milliyetçilerinin katılacağı programımız, Üsküdar Belediyesi'nden gerekli izinler alındıktan sonra, davet ve duyurular kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Büyük bir coşku ve ahde vefa duygusuyla düzenlediğimiz programımız Üsküdar Belediye Başkanlığınca herhangi bir gerekçe gösterilmeden iptal edilmiştir.

Biz Türk Milliyetçileri olarak, ömrünü Türk Milletine adamış Büyük Ozanımız ve kültürel mirasımız Ozan Arif için, bütün engellemelere rağmen anma programımızı 'sokakta dahi olsa' gerçekleştireceğiz.

Yeni programımızın yeri ve tarihi, Türk Milliyetçilerine ve Büyük Türk Milletine en kısa sürede bildirilecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla...

Tertip Komitesi adına 
Oğuzhan HASAR"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler