Vahşet haberleri ard arda geldi: 3 kadın daha katledildi

Vahşet haberleri ard arda geldi: 3 kadın daha katledildi

Türkiye'de kadına yönelik vahşet devam ediyor. İstanbul'da Duygu C., Adıyaman'da Naile Y., İzmir'de ise Zahide Yurtkal, eşleri tarafından katledildi.

İZMİR'de Tamer Yurtkal (44) eşi Zahide Yurtkal'ın (44) yaşadığı Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki evine geldi.

Eşiyle tartışma yaşayan Yurtkal, pompalı tüfek ile önce eşini ardından kendisini vurdu. Olay esnasında çıkan saçmalardan çiftin 17 yaşındaki kızı da kolundan yaralandı.

Karı-koca hayatını kaybederken kızları hastaneye kaldırıldı.

zahide-yurtkal-izmir-resim-02.jpg

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Zahide Yurtkal'ın eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

İSTANBUL'DAN DA VAHŞET HABERİ GELDİ

KADINA yönelik vahşetin bir diğer adresi ise İstanbul oldu. Sancaktepe'de Abdurrahman Gazi Mahallesi Bahriye Sokak'taki apartmanda gece saatlerinde Deniz Can ile eşi Duygu Can arasında tartışma çıktı. Deniz Can tartışma sırasında silahla eşi Duygu Can'ı vurduktan sonra kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine apartmana gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Duygu Can'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Deniz Can yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Evde inceleme yapan polis, tabanca ve bir adet fişek buldu.

duygu-can-sancaktepe-resim-02.jpg

Eşi tarafından öldürülen Duygu Can'ın Erzincan ili Refahiye ilçesi Karayaprak köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve cenazesinin bugün saat:12:00-13:00 arasında Kartal Cemevi’nden kaldırılacağı, Pendik Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

ADIYAMAN'DA KOCA DEHŞETİ

ADIYAMAN Merkez Siteler Mahallesi Kavi Caddesi üzerinde ikamet eden Naile Y. (71) ile eşi Abuzer Y. (72) arasında tartışma çıktı büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Abuzer Y. tartışma sırasında sert bir cisimle başına vuran eşi Naile Y.’ye sinirlenerek eline aldığı bıçakla eşini defalarca bıçakladı.

Adıyaman'da yaşlı kadın kocası tarafından öldürüldü! - Resim : 1

HASTANEYE KALDIRILMASINA RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Naile Y., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Naile Y., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Adıyaman'da yaşlı kadın kocası tarafından öldürüldü! - Resim : 2

KATİL ZANLISININ İFADELERİ KAN DONDURDU

Eşi Naile Y.’yi öldüren Abuzer Y., olay yerinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sağlık kontrolüne getirilen Abuzer Y., "Pişman değilim, beni içeriye atsınlar" gibi sözleriyle kan dondurdu. Sağlık kontrolünden geçen şahıs daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler