Vakıf yönetiminden Başkan Esen'e ziyaret

Vakıf yönetiminden Başkan Esen'e ziyaret

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetimi, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret ederek 'başarı' dileklerinde bulundu.

Denetim Kurulu üyesi Ömer Bezci başkanlığındaki İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetimi, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret ederek 'başarı' dileklerinde bulundu.

Ziyarette Belediye Başkanı Esen de yaptığı konuşmada uzun süredir Vakfın çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek; "İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine yıllardan bu yana önemli katkılarda bulunan Vakıf yönetimini ve sizlerin aracılığı ile başta üniversite öğrencilerimize destek olan değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Vakıf heyeti adına konuşan Ömer Bezci de; "Göreve gelmiş olmanızla birlikte Çankırı'ya değerli hizmetler vereceğinizi düşünüyoruz. Çankırı'nın gelişimi ve ülke düzeyinde tanınabirliğinin artırılması yönünde yapacağınız projelere Vakıf olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. 

cankiri-vakfi-ismail-hakki-esen-ziyaret-resim-05.jpg

cankiri-belediye-ziyaret-vakif-istanbul-resim-05.jpg

VAKIF YÖNETİMİ ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI SOPACI'YI DA ZİYARET ETTİ

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı heyeti, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i ziyareti sonrası sırasıyla Atkaracalar ve Saçak Belediye başkanlarını ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi ve İstanbul'a dönüş yaptı.

vakif-ziyaret-cerkes-belediyesi-hasan-sopaci-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler