Vali Aktaş: Ilgaz Doruk Otel yıkılacak

Vali Aktaş: Ilgaz Doruk Otel yıkılacak

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Ilgaz'da gerçekleştirilen bir sohbet toplantısında gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Ilgaz'da katıldığı sohbet toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Vali Aktaş, Çankırı turizmi ve halen atıl durumda bulunan İl Özel İdaresi'ne ait Ilgaz Doruk Otel'in geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Aktaş şunları söyledi:

“İçinden işletmeci çıktı. Ayakta kalması mümkün olmayan bir bina. Türkiye’de kayak anlamında Ilgaz kadar avantajlı başka bir yer yok. Transit yoldan 15-20 dakikada kayak merkezine gidebiliyorsunuz. Böyle bir yer daha yok. Buranın en güzel yeri Doruk. Tarım ve Orman Bakanımız ile Gençlik ve Spor Bakanımız gelecek. Ilgaz’da Gençlik Merkezi ve iyi bir tesis yapabilirsek futbol kulüplerimizde kamp yapmaya gelebilir. Kültür ve Turizm Bakanımızın da aynı grupla gelmesini talep ettim. Çankırı tarafında tesislerle ilgili ciddi eksiklik var. İnşallah bu açık kapatılır. Tuz, kaplıca ve Ilgaz entegre olarak turizmde kullanılabilir. Bununla ilgili bazı gayretler içindeyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler