Vali Aktaş, Yıldıztepe Koleji'ni ziyaret etti

Vali Aktaş, Yıldıztepe Koleji'ni ziyaret etti

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, şehir merkezinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Yıldıztepe Koleji'ni ziyaret ederek öğrencilerle biraraya geldi.

Okul Kurucu Müdürü Serkan Öcal, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Hamdi Bilge Aktaş’a bu ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk de eşlik etti.

İlk olarak Okul Müdürü Serkan Öcal’ın odasında, okul ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Hamdi Bilge Aktaş, akabinde okulun tiyatro kulübü öğrencileri ile bir araya gelerek çalışmalarını seyretti.

Ardından sınıfları gezen Vali Hamdi Bilge Aktaş, dersteki öğrenciler ile bir araya gelerek dersler hakkında öğrenciler ile sohbet etti. Son olarak okulun müzik bölümü ile kimya laboratuvarını gezerek, yapılan çalışmalarda öğrencilere eşlik etti. 

VALİ AKTAŞ'A MÜZİK ODASINDA SÜRPRİZ
Vali Hamdi Bilge Aktaş, Yıldıztepe Koleji ziyaretinde okulun müzik odasında; Erzincan türküsü "Keklik gibi" türküsünü müzik öğretmeni hem saz ve hem de sözleriyle söyledi. Vali Aktaş'ın da türkünün bazı bölümlerine eşlik ettiği görüldü.

cankiri-yildiztepe-koleji-vali-aktas-keklik-gibi-resim-0121.jpg

KURUCU MÜDÜR SERKAN ÖCAL:
SAYIN VALİMİZİN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Vali Aktaş'ın ziyareti ile ilgili olarak kendisine ulaştığımız Yıldıztepe Koleji sahibi ve kurucu müdürü Serkan Öcal; "Sayın Valimizin okulumuzu ziyaret ederek çalışmalarımızı yerinde görmesi, öğrencilerimizle birlikte vakit geçirmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Umarız ki sayın valimiz de ziyaretten mutlu kalmıştır. Yıldıztepe Koleji olarak eğitim-öğretim alanında yaptığımız hizmetler, gerek yönetim gerekse eğitimci kalitemizle birlikte öğrencilerimizin daha da başarılı olması yönündedir. Bu çaba ve gayret ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

cankiri-yildiztepe-koleji-vali-hamdi-bilge-aktas-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler