Vali Konağı komşularına otopark işkencesi!

Vali Konağı komşularına otopark işkencesi!

Çankırı Valiliği konutu çevre sakinleri son günlerde hayli muzdarip. Konağa komşu sakinler, "Bombalanan valimiz Ayhan Çevik zamanında dahi bunları yaşamadık" diyorlar.

Çankırı Valilerine görev sürelerince tahsis edilen Kastamonu Caddesi üzerindeki Valilik Konağına komşu apartman sakinleri bugünlerde hayli dertli

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, valilik konağının etrafı çakma dubalarla çevrilmiş vaziyette. Böyle olunca da bugüne kadar özel araçlarını park etmede herhangi bir sıkıntı yaşamayan çevre sakinleri, son uygulama nedeniyle mağdur durumdalar.

BOMBALANAN AYHAN ÇEVİK DÖNEMİNDE DAHİ
BÖYLESİ BİR UYGULAMAYI YAŞAMADIK

Yaşanan durumla ilgili olarak haber merkezimize açıklamada bulunan ve isminin verilmesini istemeyen bir vatandaş "Konağın etrafına güvenlik nedeniyle yerleştirilen çakma dubalar nedeniyle özel araçlarımızı park edemiyoruz. Yıllardır aynı apartmanda oturmama karşın, geçmiş tüm valilerde böylesi bir uygulama yoktu. Hatta hatta geçtiğimiz yıllarda makam aracı bombalanan valimiz Ayhan Çevik döneminde bile binamız sakinleri böylesi bir uygulamaya maruz bırakılmadı. Bugün ise yılların uygulaması hem değişti hem de üstüne üstlük araçlarımıza trafik cezaları kesilerek çekicilerle araçlarımız bulundukları yerlerden kaldırılmakta. Yaşadığımız mağduriyetin bir an önce ortadan kaldırılmasını sizlerin aracılığıyla sayın valimizden talep ediyoruz" dedi.

Bakalım, Vali Konağına komşu apartmanlarda yaşanan sıkıntı nasıl ve hangi süreçte ortadan kalkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler