Vali Köse inşaatları devam eden 3 projeyi yerinde inceledi

Vali Köse inşaatları devam eden 3 projeyi yerinde inceledi

Çankırı Valisi Mesut Köse Tuz Mağarası başta olmak üzere Hükümet Konağı Kompleksi ve İmam Hatip Kompleksi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Sayın Valimiz Mesut Köse, 18 Ağustos 2016 Perşembe günü tuz mağarasının turizme kazandırılması kapsamında devam eden çalışmaları, hükümet konağı ve sosyal tesis inşaatını ve imam hatip binaları ile yurt ve spor kompleksi inşaatını yerinde inceledi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kontrol Teşkilatı’nın hazır bulunduğu incelemelerde Vali Mesut Köse’ye Vali Yardımcıları Zafer Engin ve Sinan İnaltekin, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Öcal Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Ünal ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Şube Müdürü Muammer Öztürk eşlik etti.

İlk olarak hükümet konağı ve sosyal tesis inşaatında incelemede bulunan Vali Mesut Köse, yetkililerden teknik bilgi alarak, yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat verdi.

Daha sonra 24 derslikli lise ve 24 derslikli imam hatip ortaokulu ile 200 kişilik yurt ve spor kompleksi inşaatında incelemede bulunan Vali Mesut Köse’ye bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Ünal, Eylül’ün ilk haftasında okulun geçici kabul işlemlerinin tamamlanmasının ve 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlangıcında faaliyete geçmesinin planlandığını belirtti.

Son olarak tuz mağarasına geçip incelemede bulunan Vali Mesut Köse teknik personelden bilgi aldı.

Çalışmaları devam eden tuz mağarası, hükümet konağı ve sosyal tesis kompleksi, imam hatip binaları ile yurt ve spor kompleksinin Çankırı'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mesut Köse, emeği geçenleri tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler