Vali Özcan kimleri kasdetti? İZLE

Vali Özcan kimleri kasdetti? İZLE

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü'ne katılmayan bazı bürokrat ve stk başkanlarını mı hedef aldı?

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında Çankırı'da düzenlenen törende şehitler dualarla anıldı. Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Özkan Ulutaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

TÖRENE KATILMAYAN KAMU GÖREVLİLERİ
HAKKINDA İŞLEM YAPACAĞIZ 
Törende konuşan Vali Özcan, şehitleri anmanın onurunu yaşadığını belirtti. Törene gelmeyen kamu temsilcilerine de tepki gösteren Vali Özcan, ''Çankırı'dan Çanakkale'ye 14 yaşında giden Ahmet'ler varken, buraya gelmeyenleri kınıyorum. Bu günü şehitlerimize yakışır şekilde kutlamak ve anmak zorundayız. Burada göremediğim arkadaşlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız.'' şeklinde konuştu. 
 
Törende ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nın şehitler için başlattığı hatim kampanyası kapsamında, Çankırı Müftülüğü tarafından okunan hatimler için dua yapıldı. Duanın ardından şehit kabirlerine karanfiller bırakılırken, şehit aileleri teselli edildi. 
 
Öte yandan 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında, 100. Yıl Kültür Merkezi'nde, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından 'Çanakkale Zaferleri Fotoğrafları' konulu sergi açıldı. Sergi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Öğrenciler ayrıca Çanakkale'de cephede nöbet tutan askerleri canlandırdı.
 
VALİ ÖZCAN'IN HEDEFİNDE STK BAŞKANLARI VE
BAZI BÜROKRATLAR OLABİLİR Mİ?

Vali Özcan'ın bu açıklamasından sonra Sözcü18 Haber Merkezi olarak yaptığımız araştırmada tören alanında bazı stk başkanlarının bulunmadığını öğrendik. Vali Özcan'ın özel kalem müdürüne verdiği talimatla 'tespit edilecek' isimlerin kimler olacağı ve '... burada göremediğim arkadaşlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız' cümlesinin karşılığının ne olacağı şimdiden merak konusu olurken 'gerekli işlemin' uyarı cezasından öteye geçemeyeceği öğrenildi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler