Vali Uzun, Kaymakamı galiba müteahhid sandı!

Vali Uzun, Kaymakamı galiba "müteahhid" sandı!

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ortaya serdiği icraatlerle

giderek anlaşılmaz hal alıyor.

Yerel basında yer alan bilgilere göre, geçtiğimiz gün Çerkeş'te incelemelerde bulunan Vali Şemsettin Uzun, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan çim sahada incelemelerde bulunuyor. Yapımı sürdürülen sahanın müteahhidi inceleme sırasında ortada yok! Vali Uzun saha üzerinde Kaymakam Mustafa Çit'e dönüyor ve bakın neler söylüyor:

BORULARIN ÜZERİNE 5 CM KUM KONULMASI GEREKİR!
“Saha içerisine ve etrafına döşediğiniz drenaj borularını yerleştirdiğiniz kanalların altına en az beş cm kum koymayı ihmal etmeyiniz. Boruları yerleştirdikten sonra da yine üzerlerine aynı şekilde beş cm kum konulması gerekir. Eğer boruları koruma altına almazsanız, zaman içerisinde borular zarar görür. Bu da sahanın zemininin bozulmasına neden olur. Sporun elverişli zeminlerde yapılması sporcuyu daha da motive eder. Bu konuya riayet etmenizi istiyorum.”

VALİ UZUN'UN ŞEKERİ NÜKSETTİ GALİBA!
İşte böyle! Vali Uzun karşısında bulunan Kaymakam Çit'e bu uyarılarda bulunduktan sonra bölgeden ayrılıyor!

Ve önceki gün Vali Uzun'un yaptığı uyarılar sonrası, şimdi Çerkeş Kaymakamı Mustafa Çit de kendi kendine şu soruyu soruyor olmalı:

- Bu kadar bilgiden sonra, acaba müteahhitliğe mi başlasam?!

Kaymakam Çit bu sorunun cevabını ne zaman verir bilinmez ama, konuyla ilgili bir soru da biz soralım sayın Uzun'a:

- Sayın Valim, şekeriniz yükselmiş ve de bu yüzden gözlerinizde bir arıza oluşmuş olabilir mi? Saha üzerinde görüştüğünüz kişi müteahhid değil, Çerkeş Kaymakamı!

Hatırlatalım istedik...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler