Vali Uzun, veda turlarına başladı!

Vali Uzun, veda turlarına başladı!

22 Haziran günü çalışma süresi dolacak olan Vali, veda ziyaretlerine başladı.

22 Haziran’da çalışma süresi dolan ve yeni kanuna göre emekli olması gereken Vali Şemsettin Uzun, dün veda turlarına başladı.

Sabah saatlerinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ziyaretiyle başlayan veda turunda Vali Uzun’u,  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ve üyeler kapıda karşıladı. 8 Ocak 2009 tarihinden beri görev yaptığını belirten Vali Uzun, kaldığı süre içinde ilin menfaati için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiğini belirtti. Ayrıca Uzun, “Artık benimle manevi bir bağınız var. Nerede olursak olalım, size her zaman kapımız açık, buyurun yanıma gelin, başımın üstünde yeriniz var.” dedi. “İlerde ne olacağı belli olmaz” diyen Uzun, “Sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum” diyerek vedalaştı.

uzun-nejat-ziraat-resim-03.jpg

ZİRAAT ODASINDA

Ziyaretten sonra kapıya kadar uğurlanan Uzun’un ikinci durağı Çankırı Ziraat Odası oldu. Burada Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Uzun, görev süresi boyunca tüm kurumlarla muhtarlar arasında uyum sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Çankırı’yı çok sevdiğini ve hep en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirten Uzun, “Sizler için öncelikli hedefimiz yol oldu. Paramızın yettiği kadar iş yapmaya çalıştık. Yaptığım hizmetlerin iyi olduğunu düşünüyorum ve keşke Çankırı’ya daha önce gelseydim diyorum. Çok şükür neredeyse tüm köylerimizin kanalizasyon sıkıntısını da giderdik” dedi.

Köy muhtarlarının yol şikâyetlerini de değerlendiren Uzun, “Bana yol sıkıntısından bahsetmeyin, ben hep sağlam olsun az olsun mantığıyla çalıştım. Paramız kadar iş yaptık. İnşaatlara olan merakımdan dolayı bu işi iyi bilirim. Kırıkkale yolları ile yollarımızı karşılaştırın, bizim yollarımız çok daha iyidir” dedi.

Aldıkları son kararla Çankırı sınırını genişlettiklerini de belirten Şemsettin Uzun şunları söyledi: “Aldığımız son kararla belediye sınırlarını genişlettik. Şurayı yıkıp kültür merkezi yapıyoruz, burayı yıkıp gençlik merkezi yapıyoruz. Ben belediye sınırlarını genişleten kararın altına imzamı attım. Ne kadar geniş düşünürseniz, o kadar çok gelişirsiniz” dedi.

Daha sonra köy muhtarları ve Ziraat Odası üyelerinin elini sıkan Uzun,  helallik isteyerek Ziraat Odası’ndan ayrıldı.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler