Valiliğin bayramlaşmasında AKP ve MHP İl Başkanları konuştu!

Valiliğin bayramlaşmasında AKP ve MHP İl Başkanları konuştu!

Çankırı Valiliği'nin bayramın ikinci günü gerçekleştirdiği programda, AKP ve MHP İl Başkanları'na söz verildi. Böylesi bir programda ilk kez gerçekleştirilen bu eylem, bayramlaşmaya katılanlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Her dini bayramda Valilik tarafından gerçekleştirilen 'protokol bayramlaşma töreni" bu bayram da Pazar (dün) günü sabah saat 10:30 ila 11:00 arasında Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma programında bugüne kadar eşine rastlanmayan anlar yaşandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Valilik tarafından bayram öncesi yapılan 'bayramlaşma programı' ile ilgili olarak yaptığı duyuruda; "Kurban Bayramında; İlimiz kamu görevlileri, sivil ve meslek kuruluşu mensupları ve halkımız arasında bayramlaşma bayramın 2. günü 10:30-11:00 saatleri arasında Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecektir." deniliyordu.

bayram-kutlama-cankiri-08.jpg

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU...

Bayramın ikinci günü sabah saatlerinde Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'ne giden davetliler arasında Vali Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, MHP İl Başkanı Ahmet Kurt, İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş, ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, ÇATSO Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı ile çok sayıda STK Başkanı ve il müdürleri katıldılar.

Bayramlaşmada açılış konuşmasını Vali Abdullah Ayaz yaparken, sırasıyla Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen davetlilere bayram mesajlarını ilettiler.

BAYRAMLAŞMADA İKİ MİLLETVEKİLİ YOKTU...

Bayramlaşma programında AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu 'Hac farizesi' için Suudi Arabistan'da olduğundan programa katılamazken, AKP Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu da İstanbul'dan Ankara'ya kalkan uçak rötar yaptığı gerekçesiyle programa yetişemedi.

"DEVLETİN SİYASALLAŞMASI HER BİRİMİZ İÇİN AYRI BİR TEHLİKE!"

Belediye Başkanı Esen'in konuşmasından sonra AKP Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik ve ardından MHP İl Başkanı Ahmet Kurt'a söz verilmesi, salonda bulunan çok sayıda davetlinin tepkisine neden oldu.

Sözcü18'e konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir davetli; "Sayın Vali'yi severiz. Devlet'in düzenlediği bir programda hükümet ortağı iki siyasi partinin il başkanına söz verilmesi bugüne kadar görülmedik bir olay! Devletin siyasallaşması her birimiz için ayrı bir tehlike! Uzun yıllardır katıldığım böylesi bir programda şimdiye kadar uygulanmamış bir programın günümüz valisi Abdullah Ayaz tarafından hayata geçirilmiş olmasını şaşkınlık ve öfkeyle izlemek zorunda kaldım" dedi.

valilik-bayramlasma-resim-07.jpg

bayram-kutlama-cankiri-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler