Vatandaş Eldivan Belediye Başkanı Lafcı'ya soruyor: Nerede bu okul?

Vatandaş Eldivan Belediye Başkanı Lafcı'ya soruyor: Nerede bu okul?

YKS 2023 sınavında Karatekin Üniversitesi'ne bağlı Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nu tercih ederek kayıt için Eldivan'a gelen öğrenci ve veliler şok oldu.

YKS 2023 sınavında Karatekin Üniversitesi'ne bağlı Eldivan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nu tercih ederek kayıt için Eldivan'a gelen öğrenci ve veliler şok oldu.

Navigasyona 'konum' yazarak okulun olduğu adrese gelen öğrenciler boş bir arsayla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadılar. Çevredeki esnaflara sorarak okulu arayan öğrenciler aldıkları "Okul Çerkeş ilçesine taşındı! Yaklaşık 85 km öteye gideceksiniz!" yanıtını alına da yaşadıkları hayal kırıklığı daha da büyük oldu!

eldivan-saglik-meslek-yuksek-okulu-cankiri-resim-02.jpg

Geçtiğimiz yıl sosyal medyadan yaptığı açıklama ile okul binasını Eylül (2023) ayına yetiştireceğini açıklayan Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı bakın o günlerde nasıl da yükseklerden uçmuştu!

lafci-mustafa-paylasim-eldivan-resim-01.jpg

BÖYLESİ BİR İCRAATİN 'SİYASİ' (!) FATURASI KESİLMELİ

Siyasetçinin en önemli argümanı 'vaat'! Hele hele Çankırı'da siyaset yapıyor iseniz istediğiniz an istediğiniz zeminde her türlü 'vaadi' işin başını-sonunu düşünmeden vatandaş karşısında dile getirebilirsiniz!

Eldivan'ın Belediye Başkanı Mustafa Lafcı da bunu öğrenmiş (!) olmalı ki; Nisan 2023'de Eldivanlı'ya 'bol keseden' vaat vermekte beis görmemiş!

"Bununla ilgili olarak da proje aşamasında sona gelinmiş olup süreç boyunca yapacağımız yıkım ve yeniden yapım işlerinin de kararını Belediye Meclisimizde bugün itibari ile almış bulunmaktayız. Binanın tefrişatının taşınması akabinde mayıs ayı içerisinde yıkım işlemini tamamlayıp haziran ayı içerisinde inşaata başlayıp Eylül-ekim ayı itibari ile de inşaatı tamamlamayı hedefliyoruz."

Sevsinler senin '... inşaatı tamamlamayı hedefliyoruz.' vaadini Sayın Lafcı!

Hoş, Eldivanlı'nın bu vaatlere hangi düzeyde inandığı ya da inanmadığı da ayrı bir tartışma konusu olabilir. Ancak bugünlerde YKS kaydı için Eldivan'a dışarıdan gelen her bir öğrenci ve velisinin yaşadığı şaşkınlığın faturası ne yazık ki Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'ya değil, Çankırı'ya kesiliyor!

Bilinmelidir ki; Böylesine ucuz hal ve davranışlar sergileyerek Çankırı'nın ismini zedelemeye, kirletmeye, hele hele 'alay konusu' (!) yapmaya ne Lafcı'nın hakkı var ne de bir başkasının!

Böylesi büyük bir siyasi gaf'ın (!) bedeli, bunu ortaya atan her kim olursa olsun kendisine 'siyasi' (!) olarak ödetilmeli...

Umarız bu sayfalardan gönderilen 'mesaj' yerine ulaşır ve ataların dediği gibi "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner"...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler