Vatandaşın Belediye Başkanı'ndan talebi: Çarşıda WC sayısı çovalmalı!

Vatandaşın Belediye Başkanı'ndan talebi: Çarşıda WC sayısı çovalmalı!

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Instagram hesabından günün ilk saatlerinde yaptığı paylaşıma vatandaşın yaptığı yorumlar ilginç talepleri beraberinde getirdi. Takipçi Başkan Esen'den "Çarşıda WC sayısı çovalmalı" (!) talebinde bulundu

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Instagram hesabından beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kadri Onat ve Fen İşleri Müdürü Serdar Bahçeci'nin de yeraldığı fotoğraf kareli paylaşımında; "Sabaha kadar buradayız. Sabaha kadar Çankırı'mızı gelişip güçlendirecek projeleri üzerinde çalışıyoruz. Proje önerilerinizi yoruma bekliyorum." dedi.

Haber yayına hazırlandığı saatlerde Başkan Esen'in çağrısına Çankırılı takipçilerinden 76 öneri gelmişti... Gelen ilginç önerilerden bazıları;

- Kucaklama taşının göbeğinde ışıklar kalktığından beri çok kavga çıkıyor. Bence Büyük Otel tarafından gelen yöne trafik ışığı konulmalı.

- Sayın Başkan, Otogar'ın yenilenmesi gerek. Otogar girişi tuvalet kokuyor. Çok sevimsiz bir silüeti var atıl ve boş alanlar var. Düzgün bir Cafe yok. Bu alanı iyileştirebilirsiniz çok iyi bir hizmet olur. Çankırı'nın vitrini orası.

- Çankırı'da engellileri taşıyacak asansörlü araç yok hastaları taşımada kolaylık sağlanmalı.

76 PROJE ÖNERİSİ İÇİN EN İLGİNCİ

Ve gün boyu gelen proje önerileri içerisinde bir tanesi var ki tam anlamıyla şaşkınlık yarattı! Başkan Esen'in takipçisinden gelen öneri aynen şöyleydi:

- Çarşıda wc sayısı çovalmalı...

Evet... Yanlış okumuyorsunuz! ('çoğalmalı' kelimesini vatandaş 'çovalmalı' olarak yazdığı için haber başlığında da aynen kullandık) Çankırılı, Çarşı'da WC sayısının artırılmasını talep ediyor... İhtiyaç olmasa Çankırılı böylesi bir talepte bulunmaz. Bakalım bu talebe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen nasıl bir dönüş yapaca?

DERLEDİĞİMİZ BAZI 'ÖZGÜN' ÖNERİLER

- Açık düğün salonları çoğalmalı.

- Çankırı Kalesi'ni 'kale'ye benzetmek lazım. Surlarla çevirsek süper olur başkanım... Ne dersiniz?

- Çok hayal gibi olacak ama başkanım Ahmet Yesevi Cami önünden Kale aktarmalı Üniversiteye kadar bir teleferik düşünülebilir mi dersiniz?!

- Çankırı'nın tarihine ışık tutmak için 1074 Panaroma Çankırı Fetih Müzesi

- Kamu personellerinin eşleri için istihdam gerekli başkanım

- Valiliğe ve Hastaneye, Karatekin Üniversitesi'ne giden metro hattı kurulsun istiyoruz.

- Kapalı Çarşı yapılsın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler