Ve Şirin Karaboğa Çankırı Belediyesi'nden ayrıldı!

Ve Şirin Karaboğa Çankırı Belediyesi'nden ayrıldı!

Çankırı Belediyesi'nde 'bankamatik başkan yardımcısı' olarak görev yapan (!) Şirin Karaboğa yaklaşık 2 aylık sağlık raporu sonrasında nihayet belediye ile ilişkisini kesti ve koltuğu boşalttı.

Çankırı Belediyesi'nde 'başkan yardımcısı' olarak görev almasına karşın uzunca bir süre belediyedeki makam odası kilitli olarak duran ve adı "bankamatik başkan yardımcısı"na çıkan Şirin Karaboğa iki kez aldığı birer aylık 'heyet raporu'nu 3'lemeden Başkent Ankara'da bir koltuk buldu ve Çankırı'dan ayrıldı. Şirin Karaboğa'dan boşalan 'Belediye Başkan Yardımcılığı' görevine Hesap İşleri Müdürü Hasan Şuayip Büyükyavuz getirildi.

İLGİLİ HABER
Çankırı Belediyesi'ndeki "Bankamatik" Başkan Yardımcısı ortaya çıktı!

Görevden ayrılan Şirin Karaboğa'nın da Çalışma Bakanlığı'na "Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni" (memur) olarak atandığı edinilen bilgiler arasında.

MESUT ASLAN'LA İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Öte yandan İrfan Dinç'in 'dokunulmaz prens'lerinden (!) olan yılların belediye bürokratı Mesut Aslan'ın da en az koltuğu yeni boşalan Şirin Karaboğa kadar gündemde olduğu bir gerçek.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin edindiği bilgilere göre; Uzun süredir ortalarda görülmeyen ancak Belediye içerisinde 'Özel Kalem'de memur olduğu açıklanan Mesut Aslan'ın da 'bankamatik memuru' (!) olarak adlandırıldığı öğrenildi.

Belediye binasında kendisine ait 'özel odası' bulunan Mesut Aslan'ın, uzun süredir kapısı kilitli odanın anahtarı ile birlikte Ankara'da bulunduğu, kapalı makam odasının açılarak başka bir isme tahsis edilmesi yönündeki talebe Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un "Mesut Aslan, Ankara'da belediyenin işlerini takiple görevlendirildi! Oda şimdilik mevcut haliyle kalsın" şeklinde talimat verdiği de belediye koridorlarında dillendirilmekte!

belediye-web-sayfasi-resim-09.jpg

Çankırı Belediyesi'nin web sayfasında daha önce Şirin Karaboğa'nın yer aldığı sayfada 'Çankırı Belediye Başkan Yardımcıları' bölümünde Hasan Şuayip Büyükyavuz yer alıyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler