Ve Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can serbest

Ve Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can serbest

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can, Twitter'dan yaptığı son paylaşımında, dün gece Fatih İlçe Başkanlığı tarafından asılan "Yerli ve Milli Escobar" afişleri ile ilgili ifadeye çağırıldı. Can, alınan ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

UZUN yıllar İstanbul'da faaliyet gösteren Çankırı Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın başkanlığını da yapan iş insanı ve Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda; "Yerli ve Milli Escobar pankartlarıyla ilgili saat 21.00'da Sirkeci Karakolu'na ifadeye çağırıldım. Yoldayım. @zaferpartisi @umitozdag @Zaferpartisiist" dedi.

İşte o paylaşım:

kaptan-can-01.jpg

Zafer Partisi İl Başkanı Kaptan Mustafa Can, daha sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda beraberinde kendisini desteklemeye gelen partililerin yer aldığı kısa videoda ise "Devletimiz davet ederse, davete icabet gerekir" dedi ve devamında yazılı mesajda; "Yerli ve Milli Escobar yazılı pankartlarla ilgili olarak Sirkeci Karakolu'ndayım" diyerek sözlerini tamamladı.

mustafa-can-karakoldan-iceri-girerken-resim-09.jpg

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can avukatlarıyla birlikte Sirkeci Karakolu'na girerken görüldü.

kaptan-can-destek-resim-02.jpg

Öte yandan ifadesi alınmak üzere gece saat 21:00'de Sirkeci Polis Karakoluna davet edilen Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can'a destek olmak için yüzlerce partili Sirkeci karakolunun önünde toplandı.

mustafa-can-resim-02.jpg

GENEL BAŞKAN ÜMİT ÖZDAĞ DA KONUYLA İLGİLİ TWEET ATMIŞTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ da dün konuyla ilgili tweeti kendi hesabından paylaşmış ve "Zafer Partisi Fatih ilçe başkanlığı tarafından asılan bu pankartı indirmek için bütün polis teşkilatı gece seferber oldu. İlçe başkanımız gözaltına alındı. Kim üzerine alındı acaba?" demişti.

Ümit Özdağ'ın o tweeti:

zafer-partisi-paylasim-01-001.jpg

VE KAPTAN MUSTAFA CAN SERBEST BIRAKILDI...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiye göre Sirkeci karakolunda ifadeye çağırılan Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Kaptan Mustafa Can, poliste verdiği ifade sonrası serbest bırakıldı.

Başkan Can, sıcak dakikalarda Twitter'dan yaptığı paylaşımında; "Yerli ve Milli Escobar" pankartlarıyla ilgili davet edildiğim Sirkeci Karakolu'nda görevli Türk polisi arkadaşlarıma nazik ağırlamaları için teşekkür ederim. Sen doğruysan yol zaten doğrudur. Zafer tabi ki bizim olacak" dedi.can-mustafa-resim-000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler