Vedat Bekiden zorunlu açıklama

Vedat Beki'den 'zorunlu' açıklama

Haberci18.com adlı sitede Mustafa Çelik imzasıyla yayımlanan haberde Vedat Beki ile ilgili yer alan ifadeler fazlasıyla mide bulandırıcı.

Haberci18.com adresinde 26 Temmuz 2013 tarihli ve Mustafa Çelik imzalı "Sevda Karaali ve Kulüp Avukatının Yüzlerindeki Maskeleri Yere Düştü" başlıklı haberde şahsımla bazı cümleler ve iddialar yer almış bulunuyor.
 
Önce o cümleleri okuyalım:
 
"... Birbirinizi ötelediğiniz günü ne çabuk unuttunuz. Anlaşılan Vedat Beki’yi yeni yönetim kuruluna alarak bu kişiyi kullanmak amaçlı olduğunuz kanaatine varılmıştır. İllaki birilerine saldıracaksınız. Söz konusu kişi ve sitesini bu amaçlarda kullanacaksın bunu daha öncede denemiştin Sevda. Yalanımız varsa düzeltin. Çankırı uyandı artık Sevda… Adama yazık etme. Kaç paraya konuşturuyorsun ki? Bizi karşı karşıya getirmeye çalışıyorsun. Bayramlık ağzımızı açtırmaya zorlama. Konuşursam yer yerinden oynar. Ben bu kadar söylerim."
 
BU YAZIYI KALEME ALAN SAYIN MUSTAFA ÇELİK;
 
Öncelikli olarak şahsımın Çankırıspor Yönetim Kurulu'na seçilmiş olmamla; "... yeni yönetim kuruluna alarak bu kişiyi kullanma amaçlı olduğunuz kanaatine varılmıştır." şeklindeki iddianı yersiz ve anlamsız buluyorum.
 
Sözcü18.com Sevda Karaali'nin Çankırı Belediyespor'u devraldığı ilk günden itibaren bir önceki yönetimin yapmış olduğu olumsuz icraatleri dile getirmekten çekinmedi. Dün ne söylediyse bugün de aynı iddiaları gündeme getirmekten çekinmez. Bunu da önümüzdeki süreçte daha belirgin olarak tüm Çankırı kamuoyu görecektir. Şahsımın Çankırıspor yönetimine girmesiyle yaşanan sürecin bağlantısını bu şekilde 'kurabilmek' sadece ve sadece 'yarası olanların' handikapı olsa gerektir!
 
"... Adama yazık etme. Kaç paraya konuşturuyorsun ki?"
 
Nasıl bir cümledir bu? Ne demek 'adama yazık etme' ?
 
Ve akabinde 'Kaç paraya konuşturuyorsun ki?'
 
Sayın Çelik; ortaya attığın böylesi çirkin bir iftirayı ispatlamak artık senin boynunun borcu!
 
Ya ispatlayacaksın ya da ispatlayacaksın...
 
Bugüne kadar hiç kimseyi 'şahsıma hakaret'den dava etmedim ama ispatlayamadığın an, üzülerek belirteyim 'ilk' sen olacaksın.
 
Ve şahsımla ilgili olarak 'adama yazık etme' cümlesi kurarken, sergilediğin davranış ve kaleme aldığın cümlelerle önümüzdeki süreçde sana yazık olacak.
 
Kaleme aldığın paragrafın son cümlelerine gelince...
 
'Bayramlık ağzımızı açtırmaya zorlama. Konuşursam yer yerinden oynar.'
 
Ağzının şekli 'bayramlık' mıdır yoksa başka bir şey midir bunu bilemem, lakin kendini zorlama ve o ağzı  'Aç be Mustafa' (!)
 
Konuş be Mustafa...
 
Aç ve konuş da senin dediğin gibi 'yer yerinden oynasın' be Mustafa!
 
Çankırı'yı ve de Çankırılı'yı bu zevkten mahrum bırakma emi Mustafa...
 
Yanlız dikkat et de; 'yer yerinden oynarken' oran buran yırtılmasın be Mustafa..."
 
Not: 'Alıntı yazıya' konu olan haberde Çankırıspor Kulübü ile ilgili iddialar Başkan Sevda Karaali tarafından cevaplandırıldığından, yukarıdaki açıklama Sözcü18.com editörü sıfatıyla, Vedat Beki tarafından kaleme alınmıştır. Bilginize.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler