Vedat Beki'nin kaleminden: ÇATSO'da yeni bir sayfa açılmalı

Vedat Beki'nin kaleminden: ÇATSO'da yeni bir sayfa açılmalı

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, bugün kaleme aldığı son yazısında, başta 3 dönemdir (12 yıldır) ÇATSO Başkanlığı yapan Hayrettin Çelikten ve ekibinin önemli ölçüde değişmesi gerektiğine değindi.

12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Grupları seçimleri öncesinde Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki; "ÇATSO'da yeni bir sayfa açılmalı..." başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Vedat Beki'nin yazısı:

"Sokaktaki vatandaşın 'geçim kavgası' her geçen gün giderek sıkı bir darboğaza doğru sürüklenirken, ülkenin patronları konumundaki 'iş insanları'nın en büyük çatısı olan Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) illerde 'Meslek Komitesi' seçimleri için yoğun bir mesai veriyor.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 9 Meslek Komitesi için yapılacak olan seçimler 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek! Gel gör ki ÇATSO'nun internet sayfasında bu olayla ilgili bir duyuru yok!

Olsaydı şaşırır mıydım?

Daha ötesini ifade edeyim; Şaşırmak isterdim! Üzülerek belirteyim ki şaşıramıyorum!

Üç dönemdir yani 12 yıldır ÇATSO Başkanlığı koltuğunda oturan ve her bir yeni dönemde "Bu dönem son! Gelecek dönemde görevi genç bir arkadaşa bırakacağım" (!) vaatlerini bıkmadan-usanmadan tekrarlayan bir 'başkan'ın bugün yine 'destek amaçlı' yaptığı ziyaretlerde tıpa tıp aynı cümleleri kullanması beni ne kadar şaşırtmıyorsa, 'seçim duyurusu'nun olmaması da bir o kadar şaşırtmıyor...

Başkanlığını yaptığı Oda'nın web sayfasına 'meslek komitesi seçim duyurusu'nu asamayacak ('astırmayacak' şeklinde de okuyabilirsiniz) kadar 'korkak' ve de 'yeteneksiz' (!) bir şahsiyet bugün gelmiş yine 'avaneleriyle' birlikte "Ben adayım! Desteğinizi istiyorum" ziyaretlerinde...

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli üyelerine bu sayfalardan seslenerek 12 yıllık süre zarfında bende iz bırakan 'iki önemli' (!) Hayrettin Çelikten icraatını sizlerle paylaşmak istiyorum:

Yazının devamını okumak için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler