Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da!
Galatasaray, Victor Osimhen'i İstanbul'a getirdi. Yıldız golcü coşkulu taraftar karşılamasıyla iniş yaptı.
GALATASARAY, uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Victor Osimhen transferini resmen bitirdi. Yıldız golcü bu akşam saatlerinde menajeri George Gardi ile birlikte İstanbul'a geldi.
Nijeryalı golcüyü taşıyan özel uçak saat 21:50'de İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Osimhen'i coşkuyla karşıladı. Öte yandan Osimhen'in uçak takip yayını, Galatasaray Youtube'dan yayınlandı. Yayını izleyenlerin sayısı 2 milyonu geçti.
Galatasaray, 25 yaşındaki golcü için Napoli'ye 75 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 40 milyon Euro peşin olarak verilecek. 35 milyon Euro ise 2026 yılı sonuna kadar taksitli şekilde ödenecek. Osimhen'in sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 16 milyon Euro maaş alması bekleniyor.
Yıldız oyuncunun sağlık kontrolleri Perşembe günü gerçekleştirilecek. İmza töreninin ise Cumartesi günü Lazio ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde RAMS Park'ta yapılması planlanıyor.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 41 resmi maça çıkan Victor Osimhen, 37 gol, 8 asist ile takımına büyük katkı sağladı.