Wesley Sneijder imzayı attı

Wesley Sneijder imzayı attı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sözleşmesini 2018 yılına kadar resmen uzattı!

Wesley Sneijder, Galatasaray ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı. Türk Telekom Arena Stadı’nda yapılan imza töreninde başkan Dursun Özbek de yer aldı.

Başkan Özbek imza töreninde sözü alan ilk isim oldu ve şu ifadeleri kullandı; “Sneijder bizim çok değerli bir oyuncumuz. Kendisinin ülkemizi ve kulübümüzü sevmesi, sözleşme yenilemesi bizi çok mutlu etti. Kendisine bundan sonra da başarılar diliyorum.”

SNEIJDER’İN SÖZLERİ
İmzayı atan ve foto muhabirlere poz veren Sneijder, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
“Evli bir oyuncu için, eşinin ve evindeki mutluluk çok önemli. Ama bu imza için Yolanthe’ye baskı yapmama gerek kalmadı. O da benim gibi bu şehirde mutlu. Galatasaray’ı da benim kadar seviyor.
Bizim de iki maçımız var. Türkiye’nin de iki maçı var. Bizim 6 puan almamız gerekiyor. Sizlerin de 4 puan alması gerekiyor. Biz iki maçı kazanırsak sizin için iyi olmayacak ama ben 6 puanı almak istiyorum.

“FUTBOLU GALATASARAY’DA BIRAKABİLİRİM”
İmzayı attım. 2018’de 34 yaşımda oluyorum. Belki o zaman futbolu bırakabilirim. Bu Galatasaray’da da olabilir. Ama o dönem nasıl olur, bilemiyorum. Şu anda emeklilik günlerini düşünmüyorum. Şu anda çok fitim ve kendimi iyi hissediyorum.

İstikrar bir futbolcu için çok önemli. Ajax ve Galatasaray’da en istikrarlı olduğum zamanlardı. Hollanda evim olduğu için rahattım. Burada da evimdeyim gibi hissediyorum. Çocuğum da burada doğacak ve yeni bir aileyi de İstanbul’da kuruyorum.

“İMZANIN GECİKMESİ…”
İmzanın gecikmesi olarak da aklınızda soru olabilir. Ancak bu güven ve his meselesi… Parasal olarak bir sorun olmadı. Lider olduğumuz günün ardından imza atmak istedim. Ailem, taraftarlar ve herkes bu imzamdan dolayı mutlu diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler