Xavier 4 gündür kayıp!

Xavier 4 gündür kayıp!

Dünya Yamaç Paraşüt şampiyonasının kurallarını koyan deneyimli pilot Xavier Murilla, Peru'da havalandıktan sonra kayboldu.

Dünya Yamaç Paraşüt Şampiyonasının kuralların koyan ve önceki yıl da Bayramören'e gelerek bölgede uçan Xavier Murilla (49) Peru'da 4 gündür aranıyor.

Kanadalı pilot Peter Chrzanowski'nin dünya medyasına verdiği bilgilere göre gelecek yıl yapılması planlanan Andes bir X-Alps tarzı kros uçan comp adlı bir macera yarış için keşif uçuşu yapan ekipte yer alan Xavier, yaklaşık 5 bin metrede görüldükten sonra bir daha kendisinden bilgi alınamadı.

Deneyimli pilotun kaybolduğu bölgenin deniz seviyesinden 4 bin metre yükseklikte bir bölge olduğu ve ısının oldukça düşük olduğu öğrenildi.

zavier-son-ucus-resim-03.jpg

Yukarıdaki fotoğraf Xavier'in Peru'daki son uçuşunda arkadaşı Peter Chrzanowski tarafında çekildi.

BAYRAMÖREN'E GELECEK PİLOTLARA NAZAR MI DEĞİYOR!

23-30 Temmuz tarihleri arasında Bayramöre'de yapılacak Dünya Kupası Yarışmalarına katılacak pilotlar arasında olan ve geçen yıl yapılan yarışmalarda yaptığı danslarla büyük beğeni toplayan Rus kadın pilot Anna da geçtiğimiz günlerde ayağını kırdı.

Yine Türk kadın pilotlarından Yasemin Yılmaz, Erzincan'da yapılan yarışlarda ayağını kırarak uzun süre yarışamayacak.

Son olarak Xavier'in Peru'da hayatından endişe edilecek şekilde kaybolması akıllara "Bayramören'de yarışacak pilotlara nazar mı değiyor" sorusunu akla getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler