'Yalan' söyleyen bir milletvekilin var Çankırı!

'Yalan' söyleyen bir milletvekilin var Çankırı!

Bu satırları kaleme almak hiç de kolay değil! Ancak üzülerek belirtelim ki, Çankırı'da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katılmayan AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, sorularımızdan bezmiş olmalı ki, işi 'YALAN'a dökmekte buldu!

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, gerek kendisi gerekse partisi hakkında Sözcü18'in gündeme taşıdığı konulardan hayli rahatsız olmuşa benziyor!

Sayın milletvekili 30 Ekim 2019 tarihli yaptığımız 'AKP'li vekiller 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini değil, lokantayı tercih etmişler!' başlıklı haberimizden öylesine rahatsız olmuşlar ki, dün düzenledikleri basın toplantısında gazetecilere yaptıkları açıklamada Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'nin ismini vermeden 'müptezel' (!) ifadesini kullanmışlar!

'Müptezel' sözlük anlamı; "Saygınlığını yitirmiş, bayağılaşmış, değersiz" manasında!

Vedat Beki hakkında bu değerlendirmeyi kim yapıyor?

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu!

Vedat Beki adına Sayın Milletvekili Çivitcioğlu'nun yaptığı bu değerlendirmenin zerre-i miskal değeri yok!

'Müptezel' yakıştırmasını (!) şimdilik bir kenara bırakalım da; gündeme taşıdığımız iddialarla ilgili olarak milletvekili Çivitcioğlu'nun konuyla ilgili yanıtını tam olarak sizlere sunalım:

"... Cumhuriyet bayramında sabah Anıtkabir'deydik. Müptezelin birisi bir yazı yazıyor! Lan yazmazsan hatırım kalır be! Üç kuruşluk yazı yazıyorsun! Kimse buna inanmaz... Kimse bize bayramımıza sahip çıkmayı öğretmesin... Atatürk'e de sahip çıkmayı öğretmesin... Sınıfta kalır... Size bu kadar açık ve net söylüyorum.Biz sabah orada programdayız. Öğlen sayın Cumhurbaşkanımızla bayramlaşmadayız. Saat bire çeyrek kala arabaya biniyoruz Çaykur Rizespor maçı ile ilgili ikinci yarıda buraya geliyoruz. İnsanız acıkıyoruz yaa... İnsanız... Acıkıyoruz. Misafirlerimiz vardı.. İstanbul'dan ÇANDEF Başkanımız... Yemek ikram ettik ve oradan çıktık Ankara'ya gittik... Arkadaşlar sosyal medyada bizim dakka dakka herşeyimiz belge altında...  Akşam üstü de gittik 6.5'da muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması yaptık..."

Evet; Çankırı milletvekili Çivitcioğlu aynen böyle cevap veriyor!

VE VERDİĞİ BU YANITLA MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU
ÇANKIRI KAMUOYUNA YALAN SÖYLÜYOR!

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu basın toplantısında gazetecilerin karşısında dile getirdiği "... Cumhuriyet bayramında sabah Anıtkabir'deydik." cümlesini destekleyen tek bir belge ortada yok!

Milletvekili Çivitcioğlu tüm etkinlikleri sosyal medya hesabı Twitter'dan an be an takipçileriyle paylaşmakta! Bunu bizatihi kendisi de konuşmasında dile getiriyor: "Arkadaşlar sosyal medyada bizim dakka dakka herşeyimiz belge altında... " Çivitcioğlu'nun işaret ettiği paylaşımlar içerisinde 29 Ekim Salı gününe ait Anıtkabir paylaşımı yok! Yemek yediği yerleri paylaşan bir milletvekilinin olası Anıtkabir ziyaretini paylaşmaması gibi bir durum Çivitcioğlu için sözkonusu olamaz!

Diyelim ki Anıtkabir ziyareti var! Ama milletvekili sosyal medya hesabından paylaşma gereği duymamış!

Öylesi bir durumu mevcut durumdan daha da vahim olarak düşünebiliriz!

Çünkü; Demek ki Sayın Milletvekili 'yemek yediği restoranı paylaşıyor' lakin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesini paylaşmaktan utanıyor!

Bu konuyu burada 'şimdilik' kaydıyla kapatıyor ve ikinci sorumuzu buradan bir kez daha yineliyoruz:

akp-il-binasi-29-ekim-2019-sozcu18-bayraksiz-resim-011-001.jpg

- Sayın Milletvekili; Mensubu bulunduğunuz AK Parti Çankırı İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında il binasına TÜRK BAYRAĞI'nı neden ASMADI?

Bunun cevabını verebilir misiniz?

Yoksa bu soruya da BAŞKA BİR YALAN mı bulacaksınız?

Bekliyoruz...

Sözcü18
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler