Yapraklı Belediye Meclisi'nin 'bağımsız' üyesi İYİ Parti'ye geçti

Yapraklı Belediye Meclisi'nin 'bağımsız' üyesi İYİ Parti'ye geçti

Çankırı'nın Yapraklı Belediye Meclisi'nin bağımsız Belediye Meclis Üyesi Ziya Baran İYİ Parti'ye geçti. Ziya Baran, 2 Temmuz 2021 tarihinde MHP'den istifa ederek mecliste 'bağımsız üye' olarak görev yapıyordu.

Çankırı Belediye Meclisi'nde MHP'li Turgut Özkan'ın Zafer Partisi'ne geçişinden sonra şimdi de Yapraklı Belediye Meclisi'nde 2 Temmuz 2021'de MHP'den istifa ederek 'bağımsız üye' olarak koltuğunda oturan Ziya Baran, İYİ Parti saflarına katıldı.

ÜYELİK ROZETİNİ KARAMEMİŞ TAKTI

İYİ Parti’nin Çankırı’daki son üyesi, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP listesinden 'Belediye Meclis Üyesi' seçilen ve sonrasında istifa eden Mustafa Maden'in yerine 'yedek liste'den Yapraklı Belediye Meclis Üyesi olan ve 2 Temmuz 2021 tarihinde MHP'den istifa ederek halen Yapraklı Belediye Meclisi'nde 'bağımsız üye' olarak görev yapan  Ziya Baran oldu.

Ziya Baran'ın üyelik rozetini, İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş taktı.

Çankırı’da saha çalışmaları kapsamında Yapraklı ilçesi ve köylerine İl Başkanı Aydın Akbaş, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Çim, İl Başkan Yardımcıları ve partililerle ziyaretler gerçekleştiren Karamemiş, İYİ Parti teşkilatlarının seçimlere hazır olduğunu vurguladı ve "Aziz vatanımızın her karış toprağı, Anadolu coğrafyasının kadim insanı, artık İYİ Parti'yi çağırıyor. Bizler sorumluluklarımızın farkında olarak hem büyüyerek hem aziz insanımızın değerlerine sahip çıkarak, hem de vatandaşlarımızın müreffeh seviyelere ulaşması için dağ taş demeden, gece gündüz demeden koşturmaya devam edeceğiz. Yüce gönüllü hemşehrilerimiz bize güvenmeye devam etsin" ifadelerini kullandı. 

ZİYA BARAN: BELEDİYE BAŞKANIMIZLA UYUM SAĞLAYAMADIK

İYİ Parti'ye geçen 'bağımsız belediye meclis üyesi' Ziya Baran'a Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki telefonla ulaştı. MHP'den istifa ve İYİ Parti'ye geçiş süreci ile ilgili olarak sorulan soruya Baran; "Ben geçen dönem de MHP listesinden belediye meclis üyeliği görevinde bulunmuştum. 31 Mart seçimlerinde ben yedekteydim. Mustafa Maden'in meclis üyeliğinden istifası sonrası Meclis'te görev aldım. Belediye başkanımızla uyum sağlayamadığımdan dolayı 2 Temmuz'da MHP'den istifa ettim. Aslında o gün belediye meclis üyeliğinden de istifa etmiştim ancak Başkan istifamı kabul etmedi!" dedi.

Belediye Meclis Üyesi Ziya Baran İYİ Parti'ye geçişiyle ilgili olarak da "İYİ Parti'ye ilgi her geçen gün giderek yükseliyor. Bundan böyle siyasi hayatıma İYİ Parti'de devam edeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler