Yapraklı Belediyespor final maçına çıkmıyor!

Yapraklı Belediyespor final maçına çıkmıyor!

Kulüp yönetiminden yapılan yazılı açıklama ile cumartesi günü oynanması gereken maça çıkılmayacağı bildirildi.

Çankırı Amatör Küme Şampiyonunu belirleyecek olan final maçı öncesi flaş gelişme.

Çerkeş Belediyespor ile Yapraklı Belediyespor maçında çıkan olaylarla Çankırı'da spor gündeminde yaşanan skandallar ardı ardına patlak vermekte. Son olarak Yapraklı Belediyespor yönetimi aldığı karar gereği, cumartesi günü oynanması gereken final maçına çıkmayacağını yazılı basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Kulüp Başkanı Sabri Ceylan imzalı açıklama şöyle:

"Yapraklı Belediyespor - Şabanözü Belediyespor müsabakasıyla başlayan 20.10.2011 Çankırı Amatör ligi futbol müsabakaları 19.02.2011 Cumartesi günü Çerkeş Belediyespor - Yapraklı Belediyespor yarı final ilk müsabakası maçın hakemi tarafından 90+2.inci dakikada tatil edilmiştir. Hakemin sahayı terk etmesiyle birlikte Çerkeş Belediye sporun futbolcularının futbol takımımızın oyuncularına saldırması nedeniyle çıkan arbedede Futbolcularımızdan Turgay Coşkunoğlu, Sıtkı Kahveci, Gökhan Yıldırım ve Fatih Çolakoğlu çeşitli yerlerinden aldıkları darbeler sonucu hastanelik olmuşlardır. Yapılan muayeneleri sonucunda futbolcularımızın en azı bir hafta bir tanesi 2 hafta olmak üzere futbol müsabakalarından uzak olması gerektiği verilen raporlarda belirtilmiştir.

Daha önce Ortaspor - Yapraklı Belediyespor müsabakasında da sakatlanan Hakan Haydar isimli futbolcumuz da belki de ömür boyu futbol müsabakalarına katılamayacak derecede sakatlanmıştır. Çerkeş Belediyespor - Yapraklı Belediyespor müsabakasının hakem ve gözlemcisinin hayal mahsuru raporları doğrultusunda futbolcularımızdan Melik Furkan Durmaz ve Gökhan Yıldırım Ceza kuruluna sevk edilmişlerdir.

Yönetim kurulu olarak yapılan toplantıda futbol takımımızın Teknik Sorumlusu Ali Pehlivan hocamız la yapılan son durum toplantısında Ali hoca futbolcularının tamamen Çerkeş Belediye Spor maçında alabildiğine kavgadan önümüzdeki final maçını düşünerek kaçmak istemelerine rağmen Çerkeş Belediyesporlu futbolcularının darbelerine maruz kalmaları neticesinde gerek sakatlık gerek cezalı gerek  psikolojik olarak futbolcularının en az bir iki ay futbol oynamayacağını belirtmiştir.

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğünde spordaki dostluğa ve birlikteliğe vurgu yaptığı toplantıda Ilgaz Kulüp Başkanı Muharrem Lafcı’nın daha sözlerine başlarken söylediği “Yapraklı ve Polisgücü spor gruptaki 10 takım içersinde her zaman olay çıkartmaya potansiyel bir görüntü çizmekte olduğunu  ifade ederek YapraklıI’nın özeleştiri yapması gerektiğini” belirttiği konuşmasını da dikkate alarak, futbol takımımızın Teknik sorumlusu Ali Pehlivan hocamızın da yukarıda da belirtmiş olduğu rapor doğrultusunda 26 Şubat 2011 Cumartesi günü oynanacak olan final müsabakasına Yapraklı Belediye Spor Kulubü Yönetim kurulu olarak “MAÇA ÇIKMAMA” kararı almıştır. Ilgaz Spor kulubu Başkanı Muharrem Lafcı’nın tabiriyle Çankırı’nın Brezilyası Ilgaz spora bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

Ayrıca sezon başından bu yana adeta Yapraklı’yı 2. evi haline getiren futbolcularına bir baba şefkatiyle yaklaşan ve onların tüm dertleriyle ilgilenen Yapraklı Belediye Sporu ADAM GİBİ TAKIM yapan, çalışmaktan dolayı bahtiyarlık duyduğumuz değerli insan bizler için kıymetli bir abi Ali Pehlivan hocamıza ve kar kış demeden her türlü sakatlık ve hastalık geçirmelerine rağmen bir nebze olsun takımı yalnız bırakmayan takımı finale kadar taşıyan tüm Futbolcularımıza teşekkür ederiz.

Çankırı spor kamuoyuna ilanen duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler