Yaptığım işin arkasındayım ve vicdanım rahat

"Yaptığım işin arkasındayım ve vicdanım rahat"

Yıkılan köprünün müteahhidi Hasan Hüseyin Topal, yapılan haberleri spekülasyon olarak değerlendirdi ve "Vicdanım rahat" dedi.

Hizmete girmesinden 20 gün sonra çöken Germece Köprüsü’yle ilgili olarak yapılan haberler üzerine, müteahhit Hasan Hüseyin Topal kendini savundu.

Karatekin gazetesinde yer alan habere göre, gazetenin genel yayın yönetmeni Çetin Kapdan'a konuşan müteahhit ve aynı zamanda Ticaret Odası üst kurul delegesi Hasan Hüseyin Topal; köprünün yapımında projeye aykırı ya da eksik herhangi bir çalışma yapılmadığını söyledi.

Topal, “Köprünün temelinden inşasının bitimine kadar tüm aşamasında projeye harfiyen uyulmuştur. Yapılan kontrollerde de bir eksiklik tespit edilmiş değildir. Suyun köprü ayağının altını boşaltması nedeniyle vahim olay yaşanmıştır. Ancak köprü inşaatımızın betonunda çatlak bile yoktur. Sayın Valimizin kuracağı komisyon çalışması sonucunu bekleyeceğiz elbette. Ancak müteahhit olarak yaptığım işin arkasındayım ve vicdanım da rahat. Spekülasyonlar tabiî ki olacak. Böyle bir olay gerçekleştiğinde doğrudan müteahhidi suçlayan ifadelerin haksız ve önyargılı olduğu düşüncesindeyim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler