Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca Çankırı'da

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca Çankırı'da

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet bir dizi görüşme yapma vesilesiyle Çankırı'ya geldi. Başkan Akarca önce Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ı sonra da Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret etti.

YARGITAY Başkanı Mehmet Akarca beraberinde bir heyetle Çankırı'da ziyaretlerde bulundu. Başkan Akarca ilk olarak Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ı makamında ziyaret etti. Akarca daha sonra Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'le belediye binasındaki makamında görüştü.

Valilik ziyaretiyle ilgili olarak Çankırı Valiliği X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda; "Çeşitli programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Yargıtay Başkanı Sn. Mehmet Akarca, Valimiz Sn. @firattasolar'ı ziyaret ederek Valilik Şeref Defterini imzaladı." denildi.

İşte o paylaşım:

YARGITAY BAŞKANI AKARCA, ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDE

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Akarca, Çankırı’nın geldiği noktadan çok etkilendiklerini söyledi. Başkan Esen, Belediye hizmet binası önünde karşıladığı Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ile beraberindeki heyeti makamında ağırlayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esen, nazik ziyaretleri için Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’ya teşekkür etti.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Esen’e teşekkür eden Akarca, Çankırı’yı tarım ve hayvancılık şehri beklerken sanayi alanında çok güzel hamleler yapmış bir şehir olarak gördüklerini söyleyerek Çankırı’yı gezerken göze çarpan birçok çalışmanın gerçekleştirildiğini fark ettiklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Başkan Esen, Çankırı Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalayan Yargıtay Başkanı Akarca’ya "Kılıç Dişli Çankırı Kaplanı" heykeli hediye etti.

Öte yandan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın ziyaretini X (Twitter) hesabından paylaştı.

Başkan Esen paylaşımında; "Yargıtay Başkanı Sayın Mehmet Akarca ve kıymetli heyetini belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri ve kıymetli fikirleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İşte o paylaşım:

VATANDAŞ BUGÜNKÜ ZİYARETTEN MUTLU DEĞİL!

Haberimizin yayınlanmasından sonra 'okuyucu' tarafından gelen bir yorum, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın Çankırı ziyaretinin farklı bir tarafını gözler önüne serdi.

Sözcü18 okuru habere yaptığı yorumda; "Hoşgelmiş... Fakat beyefendi geldi diye bütün yollar tutuldu! Polisler görevlendirildi. Kent meydanı yapılan yerin etrafında trafik kilit! Defalarca 112 acil çağrıyı aramamıza rağmen hiçbir ekip yönlendirilmedi! 'Bütün ekipler görevli ilgilenemeyiz' diye cevap verildi! Bu şehir bu kadar mı sahipsiz? Yazık gerçekten..." dedi.

SÖZCÜ18 HABER MERKEZİ ZİYARETİN NEDENİ ARAŞTIRDI VE...

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyetin Çankırı ziyareti ile ilgili Sözcü18 Haber Merkezi "kafalardaki soru"nun cevabını buldu. Gün boyu sorulan soru şuydu:

- Yargıtay Başkanı ve beraberindekilerin Çankırı'da işi ne?

İşte bu sorunun cevabı, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindekileri Çankırı'ya getiren kişi; Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar.

HÜSEYİN ÇINAR KİMDİR?

Halen Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan Hüseyin Çınar, Çankırı ili Çerkeş ilçesi Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan bir 'Çankırılı'dır. Hüseyin Çınar, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve bazı Yargıtay üyelerine memleketi Çankırı'yı tanıtmak amacıyla bir ziyaret programı yapmış ve hayata geçirmiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler