Yatırımcı'nın Çerkeş'e ilgisi giderek artıyor

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren PİR-İNCİ, bölgede yeni yatırımların devamı için 2 firma adına 'yapı ruhsatı' aldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Sopacı; "Sanayicilerimizin ilgisi bizleri mutlu ediyor" dedi.

ÇANKIRI'nın her geçen gün, bölgede gerçekleştirilen yatırım ve altyapı projeleriyle parlayan yıldızı haline gelen Çerkeş ilçesinde atılan yeni imzalar asgari 150 kişilik bir istihdam yarattı.

Edinilen bilgilere göre Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren PİR-İNCİ İmalat Sanayi A.Ş. mevcut yatırımına ilave olarak projelendirdiği EMUR METAL ve İLTEK fabrikaları için yapı ruhsatlarını aldılar.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın makamında biraraya gelen PİR-İNCİ Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Pir; "Çerkeş'te mevcut yatırımlarımıza ilave olarak iki işletmemizi daha hizmete sokacağız. Burada olmaktan, milli ekonomiye katkıda bulunmaktan mutluyuz." derken Başkan Sopacı da; "Sanayicilerimizin bölgemize gösterdiği ilgi ve alaka her geçen gün katlanarak devam ediyor. PİR-İNCİ firmasına ve değerli iş insanı yönetim kurulu başkanı sayın Mahir Pir'e bölgemize yapmış olduğu yatırımları büyüttüğü ve aynı zamanda yaklaşık 150 kişilik yeni bir istihdam imkanı sunduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

PİR-İNCİ TARİHÇE

1960 yılında iş insanı Mehmet Pir tarafından temeli atılan firma, 1985 yılında anonim şirket olarak kurumsallaştı.

Yarım asırdan fazla süredir faaliyette bulunan Pir-İnci, kurulduğu günden itibaren yüksek kaliteyi, sürekli gelişimi ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edindi. Sürekli gelişen teknolojiyi kullanarak yüksek standartlarda, 40 bin m2 kapalı, toplamda 88 bin m2'lik alanda, üretim yapan şirket, konusunda uzman kadrosu ile tel ve bant eğme, bükme ve şekillendirme konularında sektörde önemli bir konuma sahiptir.

Geniş ürün yelpazesi ile birçok sektöre hitap eden firma, müşteri ihtiyacına göre de üretim yaparak, değerli müşterilerine kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet vermektedir.

hasan-sopaci-cerkes-cankiri-osb-yatirim-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler