Yaylakent, Ersoyu ağırlayacak

Yaylakent, Ersoy'u ağırlayacak

Ünlü sanatçı üç gün sürecek Yaylakent Şenliklerinin konuğu olarak 6 Temmuz Cumartesi günü Çankırılı hayranlarıyla buluşacak.

Orta ilçesi Yaylakent Beldesi'nde 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Yaylakent Şenlikleri'nin bu yılki konuk sanatçısı Muazzez Ersoy oldu.

Üç gün sürecek şenlik programı içerisinde Cumartesi gecesi saat 20.00'de Çankırılı hayranlarının karşısına çıkacak olan sanatçı Muazzez Ersoy'u o gece dinleyenler arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de olacak.

BAŞKAN KUVVETLİIŞIK: ÇANKIRILI HEMŞEHRİLERİMİZİ
ŞENLİKLERİMİZE BEKLİYORUZ

Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Yaylakent Belde Belediye Başkanı Mustafa Kuvvetliışık "Geleneksel hale dönüştürdüğümüz şenliklerimizin bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Üç gün sürecek olan şenlik programımızda mahalli sanatçılarımızla birlikte Muazzez Ersoy ve Mersinli İsmail de halkımıza konser verecek. Bununla birlikte Milliyetçi Hareket Partimizin değerli genel başkanı sayın Devlet Bahçeli Bey de Yaylakent'e gelerek şenliğimizi onurlandıracak. Tüm Çankırı insanımızı Yaylakent şenliklerine bekliyoruz" dedi.

BAHÇELİ'NİN ORTA VE YAYLAKENT
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAYACAK

Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Orta Belediye Başkan adayı olarak Ömer Bezci'yi, Yaylakent Belediye Başkan adayı olarak da mevcut başkan Mustafa Kuvvetliışık'ı açıklayacağı öğrenildi.

Yaylakent Şenlikleri Programı

*****CUMA GÜNÜ*****
SÜNNET MEVLİDİ VE ŞÜKÜR KURBANI
VAİZ ABDÜLMETİN BALKANLIOĞLU
RECEP ARICI İLE YAREN GÖSTERİSİ

*****CUMARTESİ GÜNÜ*****
FUTBOL TURNUVASI
MERSİNLİ İSMAİL
RECEP ARICI
ÇUBUKLU YAŞAR
MUAZZEZ ERSOY

*****PAZAR GÜNÜ*****
CİGULİ
İLKİM EYLÜL İLK
AĞALIK SEÇİMİ
HÜSEYİN KAĞIT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler