Yaylakent matemde!

Yaylakent matemde!

Dün Orta ilçesinde yaşanan elim kazada hayatını kaybedenler bugün öğle namazına müteakip Yaylakent beldesinde toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde Orta ilçesi Şehitlik mevkiinde şarampole yuvarlanan özel araçta hayatını kaybedenler Yaylakent beldesinde bugün toprağa verildi. 

Yaşanan üzücü olayda başta araç sürücüsü Seyit Ahmet Yıldırım (58) ile Halit Yazıcıoğlu (82) ve Mulise Dede (58) cansız bedenleri Yaylakent beldesinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile toprağa verildi.

Cenaze törenine başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere, AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Orta Belediye Başkanı Recep Koçak ile İstanbul, Ankara ve Çankırı'dan çok sayıda STK yöneticisi ve vatandaşlar katıldı.

VAKIF BAŞKANI HARMANDAR TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Bugün defin işlemleri yapılanlar arasında olan merh Seyit Ahmet Yıldırım, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar'ın kayınbiraderi olması nedeniyle, cenazeye katılanlar Başkan Harmandar'a ve ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

fotograf-(26).jpg

bqcheaicuaaeat5.jpg

yaylakent-cenazetoreni-sozcu-resim-071.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler