Yazar Funda Demir eski eşi Mustafa Çapar'ı öldürdü!

Yazar Funda Demir eski eşi Mustafa Çapar'ı öldürdü!

İstanbul Beşiktaş'ta yazar Funda Demir, 2 yıl önce boşandığı eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı çocuklarının gözü önünde öldürdü.

Olay dün saat 00:45 sıralarında İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Akatlar Mahallesi'nde lüks bir sitede meydana geldi. Bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri Mustafa Çapar (49)'ın boğazı kesilerek öldürülmüş bir halde buldu.

Yapılan araştırmada Mustafa Çapar'ı eski eşi sanat yazarı Funda Demir'in öldürdüğü belirlenirken, şüpheli olayın hemen ardından gözaltına alındı.

2 YIL ÖNCE BOŞANMIŞLAR!

Yapılan soruşturmada Çapar ve Demir'in 22 yıl evli kaldıktan sonra 2 yıl önce boşandıkları ve 19, 15 ile 7 yaşlarında olmak üzere 3 çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Mali müşavirlik şirketi bulunan Mustafa Çapar'ın akşam saatlerinde Funda Demir'in (47) evine geldiği tespit edildi. Çiftin evin üst katında tartıştıkları, ardından Funda Demir'in bıçakla cinayeti işlediği öğrenildi.

Çapar ve Demir'in zaman zaman boşandıktan sonra bir araya geldikleri ve tartışmalar yaşandığı öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Funda Demir'in tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler