Yazınca kızıyorlar! Böyle afiş mi olur Şakir?!

Yazınca kızıyorlar! Böyle afiş mi olur Şakir?!

Kurşunlu Belediyesi'nin deprem bölgesine gönderdiği yardım TIR'larının önüne astığı afiş görenleri şaşkına çevirdi... TIR'ların önüne yapıştırılan afişte Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak'ın ismi 'nal gibi' ortada! Sanırsın TIR'ı Başkan cebinden doldurdu!

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 şiddetindeki depremin çevre 10 ilde verdiği büyük zarar sonrası ülkenin dört bir yanından vatandaşların destekleriyle oluşturulan yardım TIR'ları bölgeye sevkedilirken, ortaya çıkan bazı istenmeyen görüntüler de kendisini gösteriyor.

Bu 'istenmeyen görüntüler'in son örneği de Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinden medyaya yansıdı. Kurşunlu'nun AKP'li Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak, ilçeden giden yardım TIR'larının önüne öylesine bir afiş astırmış ki, tam anlamıyla 'görgüsüzlüğün' fotoğrafı olmuş!

Bugüne kadar ülkenin dört bir yanından giden yardım TIR'larında görmediğimiz kareyi, Kurşunlu'nun AKP'li Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak, fotoğraflarda gördüğünüz şekilde 'bencilliğin-egoistliğin' (!) resmini yapmayı başarmış!

Afişte; "KURŞUNLU" ön plana çıkması gerekirken, bizim 'reklamsever' Başkan Şakir, sanki yardım TIR'ını kendi cüzdanıyla doldurmuşcasına; Çok küçük bir şekilde "T.C. Kurşunlu Belediyesi/Çankırı" ibaresini yazdıktan sonra çerçeve içerisinde Kurşunlu Belediyesinden büyük bir punto ile Dt. Şakir ve sonrasında çok daha büyük büyük 'Kaymak' soyadını kondurtmuş!

Sözcü18 'gerçekleri' yazınca kızıyorlar... Varsın bir daha kızsınlar...

Olmamış Şakir olmamış... Sen ne Kurşunlu'dan ne de Çankırı'dan 'büyük' değilsin... Aslında bu gerçeği sen de biliyorsun da...

Lafı fazla uzatmayacağız... Çünkü değmez! Bizden bu kadar...

Gerisini Kurşunlu halkı halleder...

kursunlu-sakir-kaymak-resim-022.jpg

BU YARDIM ARACININ ÖNÜNDEKİ HANGİ 'ŞAKİR'?!

"İşiniz gücünüz gazeteciyi karalamak! İşiniz gücünüz sırtınızı dayadığınız ağa babalarına 'sahip çıkmak' (!) Hem de körü körüne!

32 saattir bazılarınızın Sözcü18'e atmadığı 'çamur', atmadığı 'iftira' kalmadı!

Buyrun... Kurşunlu Belediyesi'nin aracı... Malatya yolunda...

Ne yazıyor aracın önünde?!

Duyamadım!!!

Ne yazıyor?

Ağa-bey-başkan yalayıcıları?

Sözüm size!

Attığınız iftiralarda boğulmanızı diliyorum.

Ve sizleri Şakir'inizle birlikte ferasetli Kurşunlu halkına emanet ediyorum...

Editör"

kursunlu-cankiri-bu-ne-sakir-resim-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler