Yengesini 17 yerinden bıçaklayıp gasp etti

Yengesini 17 yerinden bıçaklayıp gasp etti

Samsun’da 17 yaşındaki M.K. pantolon ve cep telefonu almak için istediği parayı alamayınca yengesini gasp etti.

Samsun’da 17 yaşındaki M.K., kendisine harçlık vermeyen amcasının eşi 58 yaşındaki Asiye K.’yı 17 yerinden bıçakladı. Yengesini ağır yaraladıktan sonra 1050 TL’yi gasp ederek kaçtı. Pantolon ve cep telefonu almak için yengesini bıçaklayan M.K., gözaltına alındı. M.K. gasp ve adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı.
 
Olay, 4 gün önce Tekkeköy İlçesi Büyüklü Beldesinde meydana geldi. M.K., amcasının evine gidip yengesi Asiye K.’dan harçlık istedi. Asiye K., parasının olmadığını söyleyince M.K., evden ayrıldı.
 
KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN BİLE BIÇAKLADI
Bir süre sonra tekrar amcasının evine giden M.K. kapıyı çaldı, kapıyı açan yengesi Asiye K.’dan bir bardak su ve bıçak istedi. Yengesi, bu isteği yerine getirdi. Kapının önünde suyu içen M.K., elindeki bıçakla yengesine vurmaya başladı. Aldığı yaralarla kanlar içinde kalan kadın eve kaçmaya çalışırken M.K. kendisini bıçaklamayı sürdürdü. Asiye K.’yı 17 yerinden bıçaklayan M.K. kaçtı. Çığlık sesleri üzerine eve gelen komşuları Asiye K.’yı kanlar içinde yerde bulunca sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verdi. Yaralı kadın sevk edilen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Asiye K., ilk ifadesinde, "M.K. benden para istedi vermeyince evden ayrıldı. Daha sonra gelip su ve bıçak istedi, ben de getirdim. Suyu içtikten sonra bana saldırıp bıçakladı. Koynumdaki kesenin içinde bulunan 1050 TL’yi de aldı" dedi. Asiye K., ameliyat ardından Kroner Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
HERŞEY PANTOLON VE CEP TELEFONU İÇİN
Jandarma şüphelinin il merkezine kaçmış olabileceği olasılığını gözönüne alarak polisten yardım istedi. Dün İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi’nde devriye görevi yapan polis M.K.’yı yolda yürürken görüp gözaltına aldı. Olay sırasında sağ elinden yaralandığı anlaşılan M.K. jandarmaya teslim edildi. Şüphelinin üzerinde ise 550 TL bulundu. Jandarma, şüphelinin gasp ettiği paranın bir bölümüyle pantolon ve cep telefonu aldığını tespit etti. Yaşının küçük olması nedeniyle ifadesi alınamayan şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan M.K., silahlı gasp ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler