Yeni Akit: Muhabirimize kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü'den çirkin saldırı!

Yeni Akit: Muhabirimize kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü'den çirkin saldırı!

Hükümete yakın Yeni Akit’in web sitesi muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir'in, kumar oynarken görüntüledikleri AKP'li isimlerin saldırısına uğradıkları iddia edildi.

Yeni Akit gazetesi, Yeniakit.com.tr muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Muhabir Özmen'in bir odaya kitlenerek 6-7 kişi tarafından darp edildiğini ileri süren Yeni Akit, söz konusu haberini, "Yeniakit.com.tr muhabirlerine kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü'den çirkin saldırı!" başlığıyla duyurdu.

Söz konusu haber aynen şöyle: 

"Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde bizzat Özmen'e yumruklarla vurarak saldıran Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdı.

Saldıranlardan bir kısmı ise, muhabirimiz Taha Emre Özdemir'i kumar oynanan odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Saldırganların gasbettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları öğrenilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu bildirildi. 

ÖĞRETMENEVİ'Nİ ÖZEL KUMARHANEYE ÇEVİRMİŞLER
Bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22:00'da kapanması gerekirken AK Parti milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği öğrenildi. 

Öte yandan Hakkı Köylü'nün  Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcuna saplandığı iddia edildi.

Saldırıya uğrayan muhabirlerimiz, şu an hastaneden darp raporu alıp Kastomonu İl Emniyeti'ne götürüldü."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler