Yeni nesil yaşam platformu: DKY ON Kağıthane

Yeni nesil yaşam platformu: DKY ON Kağıthane

Değişim ve dönüşümün önemli bir itici gücü olarak öne çıkan DKY İnşaat, tüm projesinde olduğu gibi DKY ON Kağıthane projesinde de konforu ve rahatlığı hedeflemiştir.

DKY ON Kağıthane projesi tüm DKY İnşaat projelerine bir yenisini eklemiş proje olarak tamamen farklı bir bakış açısını size sunmaktadır. Değişim ve dönüşümün önemli bir itici gücü olarak öne çıkan DKY İnşaat, tüm projesinde olduğu gibi DKY ON Kağıthane projesinde de konforu ve rahatlığı hedeflemiştir. Yaşam alanlarının önemi oldukça yüksektir ve bu anlamda binaların sadece betondan oluşmadığı aynı zaman da güvenliğinde göz önüne alınması gerektiği günümüzde kentsel dönüşümünde parçası olan DKY ON Kağıthane, binlerce kişiyi yeni yaşam alanlarına kavuşturuyor.

Doğa ile iç içe bir hayat için çalışmaya devam eden DKY İnşaat, tüm kuruluşların inşaatlarında da etkin bir rol alıyor. Doğal bir hayattan kopmadan, alt yapısı etkin şekilde dizayn edilen ve tasarımıyla göz dolduran kentsel dönüşümde çeşitli proje sizleri bekliyor.

DKY ON Kağıthane göz dolduran mimarisiyle öne çıkıyor

DKY ON Kağıthane projesi mimari konsepti ile beraber öne çıkıyor ve bir mimari konsept örneği olarak profesyonel mimarlar tarafından hazırlanmıştır. Toplamda 205 adet konu ve iş yerlerinin bulunduğu projede sosyal alanlara ve peyzaja kadar birçok imkânda bu proje kapsamında yer alıyor. Farklı kullanımları ile öne çıkan DKY ON Kağıthane projesi binlerce kişiye 1+1, 1+2 ve daha fazla oda seçenekleriyle beraber avantaj sunmaktadır.

DKY ON Kağıthane satılık ve kiralık olan konutlarla beraber tam olarak bütçenize uygun fiyatlar da bulunuyor. Yaşam alanları insanların birer parçasıdır ve binalar sadece betondan oluşmaz. Bu nedenle konforuyla da öne çıkan DKY ON Kağıthane projesinde yer alabilecek ve sizlerde konutun bir parçası olabileceksiniz.

Kağıthane’nin Yeni Gözdesi ON KAĞITHANE Projesi

Kağıthane bölgesinde konum olarak yerleşim yerlerine ve ulaşım kanallarına yakınlığıyla ön plana çıkan bu projeler, oldukça avantajlı bir konumda yer alıyor. Toplamda 205 adet konutun ise bu proje kapsamında tamamlanması bekleniyor ve bu proje sadece bir konut projesi olmasının aksine aynı zamanda bir yaşam platformu olmasıyla oldukça önemli görülüyor.

Satılık DKY ON Kağıthane fiyat herkesin bütçesine uygun şekilde ve tam olarak oda ihtiyaçları, konumuna göre farklı projeleri bulunuyor. Hayatın her anını konforlu bir alanda sürdürebileceğiniz DKY ON Kağıthane projesi ile inşaat firması alışılmışın dışındakini deneyerek farklı gayrimenkul konseptlerini bir araya getirmiştir.

Farklı İhtiyaçlara Uygun Konut İmkanları DKY İnşaat’ta!

Yeni bir yaşam alanı beklentilerine tam anlamıyla karşılık veren ve tüm Kağıthane bölgesine hitap eden bu proje kapsamında en iyi konut avantajlarından yararlanabileceksiniz. Sosyalleşmeyi bir adım daha ileri taşımak isteyenler için DKY ON Kağıthane en ideal yaşam alanlarından birisi olabilir. Kentsel dönüşümü asla göz ardı etmeyen ve farklı modern ve farklı konseptleriyle beraber Kağıthane bölgesinin ve TEM otoyolunun bağlanan önemli bir noktasında yükselmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler