Yeraltı'nda 'başrol' krizi sonrası ünlü isim diziye veda ediyor
'Yeraltı' dizisinde başrol krizi iddiaları gündemde. Devrim Özkan ve Sümeyye Aydoğan arasındaki gerginlik konuşulurken, bu hafta bir kadın karakterin diziden ayrılacağı ortaya çıktı.
NOW TV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük ilgi gören 'Yeraltı' dizisi, ikinci bölümüyle reyting listesinin zirvesine oturmuştu. Daha sonra ise dizide başrol oyuncuları arasında kriz yaşandığı yönündeki iddialar gündeme geldi. Kulislerden sızan bilgilere göre, Devrim Özkan ve Sümeyye Aydoğan arasında gerginlik yaşandığı öne sürüldü.
KRİZ İDDİALARI YAŞANMIŞTI
İddialara göre Devrim Özkan, Deniz Can Aktaş ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırdı. Ardından Sümeyye Aydoğan, aynı oyuncuyla fotoğraf paylaşarak dikkat çekti. Bu gelişmeler, izleyiciler ve medya tarafından olası bir başrol rekabeti olarak yorumlandı.





