Yeşil bisikletli tacizci yakalandı!

Yeşil bisikletli tacizci yakalandı!

Bisikletle yaklaştığı kadınlara elle tacizde bulunduğu ileri sürülen evli ve iki çocuk babası Durali Kılan tutuklandı.

İZMİR’in Çiğli İlçesi’nde sabahın erken saatlerinde işyerine giden, aralarında öğretmen ve fizyoterapistin de bulunduğu 4 kadına çeşitli tarihlerde saldırıp, elle tacizde bulunarak öpmeye çalıştığı öne sürülen 31 yaşındaki Duralı Kılan, yeşil renkli bisikletinden yola çıkan polisin takibiyle yakalandı. "Mağdur" konumundaki kadınlar, zaman zaman camide müezzinlik de yaptığı belirtilen Duralı Kılan’ı teşhis etti.

Çiğli İlçesinin Balatcık Mevkiinde işe gitmek için evlerinden çıkan kadınlara taciz olaylarında artış kaydedilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, son olarak geçen hafta tacize uğrayan bir kadının verdiği ayrıntılı bilgiler üzerine bu kişinin eşalini ve yeşil renkli bisiklet kullandığı tespit etti.

YEŞİL RENKLİ BİSİKLETİ ELE VERDİ 
Günlerce üstgeçit bulunan bölgelerde önlemlerini arttıran ve sıradan bir kişi gibi davanarak beklemeye başlayan polis, cuma sabah saatlerinde yeşil renkli bisiklet kullanan bir kişiyi farketti. Takip başlatan polis, eşkal bilgilerinin de zanlıya birebir uyması üzerine Duralı Kılan’ı, yeşil renkli bisikletiyle üst geçit asansöründen çıktığı sırada yakaladı. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada çalıştığı belirlenen işçi Kılan’ı, gözaltına alınarak götürüldüğü Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 4 mağdur kadın tarafından teşhis edildi.

İŞE GİDERKEN TACİZ EDİYORMUŞ
Fabrikaya işe gitmek için evden çıkan Duran Kılan’ın sabah erken saatlerinde kendisi gibi işe giden kadınları bir süre takip ettikten sonra bisikletiyle arkalarından yaklaşıp saldırarak ilk olarak göğüs ve kalçalarını elleyip sarılarak taciz ettiği, birini de öpmeye çalıştığı belirtildi. Kadınların bağırarak yardım istemesi ardından Kılan’ın kaçtığı saptandı.

Zaman zaman camide müezzinlik de yaptığı bildirilen Duran Kılan’ın, son 1 ay içerisinde öğretmen yapan E.Y., özel güvenlik görevlisi D.U., fizyoterapist P.T. ve fabrikada işçi N.Y.’yi aynı yöntemle taciz ettiği ortaya çıktı. D.K., işlemlerin ardından sevkedildiği adliyede tutuklandı. (Kaynak: hurriyet.com.tr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler