Yıldırım: 9 puanlık bir maça çıkıyoruz

Yıldırım: 9 puanlık bir maça çıkıyoruz

Çankırı Belediyespor'un yeni teknik direktörü Yıldırım, Akçaabat deplasmanı öncesi Sözcü18'e konuştu.

3 Ocak Pazartesi gününden bu yana Antalya - Kemer'de 2. yarının hazırlıklarını sürdüren mavi - beyazlıların teknik direktörü Sezai Yıldırım, Trabzon'a hareket öncesi Sözcü18'e açıklamada bulundu. Yıldırım "Güzel ve faydalı bir kamp dönemi geride kaldı. Takımdaki arkadaşlarla iyi diyaloglar içerisinde buradaki çalışmalarımızı tamamladık" dedi.

TAKIMDA PSİKOLOJİK SIKINTILAR YAŞANMIŞ
Ligin ilk yarısında elde edilen başarısız sonuçların futbolcular üzerinde büyük bir baskı uyandırdığını gözlemlediğini belirten Yıldırım "Maç kazanamama baskısı onlarda bazı rahatsızlıkların nüksetmesine sebebiyet vermiş. Kamp ortamında bu olumsuzluğun dağılması yönünde çalışmalar yaptık. Takım içerisindeki bugünkü mevcut hava, psikolojik baskının dağıldığını göstermekte" dedi.

AKÇAABAT MAÇI, 6 DEĞİL 9 PUANLIK
Akçaabatspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci'nin "Pazar günü oynayacağımız Çankırı Belediyespor maçı 6 puanlık" şeklindeki değerlendirmesine Yıldırım "Bana göre pazar günü oynayacağımız maç, kazandığımız takdirde bize 9 puan avantaj sağlar! Şöyle ki, galibiyetimiz halinde puan farkı 3'e çıkar, rakibimiz 3 puan kaybeder. Bununla birlikte iki takım arasındaki averaj lehimize döner böylece maçın sonucunda galip gelen taraf 9 puan kazanmış olur" dedi ve şöyle devam etti:

"Biz bütün gücümüzü sahaya yansıtarak bu 90 dakikayı kazanarak tamamlamak istiyoruz. Rakibimiz de kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak üzerimizde baskı kuracak. Ancak oyun anlayışımızda da bazı taktiksel değişiklikler yaparak maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Çankırı Belediyespor lig sıralamasında layık olduğu yere kısa sürede yükselecektir."

İLK DÖRT MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
Takımın teknik patronu Yıldırım, ligin ilk dört haftasının Çankırı Belediyespor için hayli önem taşıdığına da dikkat çekerek "İlk dört haftada toplayacağımız puanlar bizim için çok önemli. Bu dört haftada ikisi düşme potasında ikisi de zirve mücadelesi yapan takımlarla karşılaşacağız. Bugsaş ve Hacettepe ile kendi evimizde, Sarıyer ile deplasmanda oynayacağımız maçların sonuçları bizim için hayli önem taşımakta" dedi.

KAMİL VE HAMİT YENİDEN KADRODA
Öte yandan sezon başında Ilgaz ve Kartepe kamplarına katılan ancak daha sonra takımın çalışmalarında bulunmayan kaleci Hamit ile, geçen sezon takımın hücum hattında önemli katkıları olan Kamil, Antalya kampına dahil edilmişlerdi. Her iki futbolcunun da sezon sonuna kadar kadroda yer alacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler