Yıldırım: Penaltı kararı çok ağırdı

Yıldırım: Penaltı kararı çok ağırdı

Teknik Direktör Sezai Yıldırım "Ceza sahası dışında yaşanan olayı penaltı kararı ile sonlandırmak hiç de adil değildi" dedi.

Sarıyer karşısında alınan 1-1'lik sonuç ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Sezai Yıldırım "Hakemin gereksiz penaltı düdüğü olmasaydı, sahadan galip olarak da ayrılabilirdik" dedi.

Sarıyer karşısında ağır bir  zeminde mücadele ettiklerine dikkat çeken Yıldırım "Futbolcularımın sahadaki mücadelesinden memnunum. Mevcut şartlarda verilebilecek en iyi mücadeleyi sergilediler. Bununla birlikte maçın büyük bir bölümünü geride götürmemize karşın, skoru eşitleme yönünde gösterilen çabayı görmemek mümkün değil. Bugüne kadar geriden gelerek skoru eşitleme yönünde ilk kez başarılı oluyoruz. Bu da ileriki günler için hayli ümit verici" dedi. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

SAHA AĞIRDI, HAKEM DE YANLIYDI!
"Sarıyer güçlü bir takım. Puan sıralamasına aldanmamak lazım. Sahanın zemini de bir o kadar ağırdı. Bozuk ve ağır zemin de bizim oyunumuzu etkiledi. Topu çok fazla ayağımızda tutamadık. Bununla birlikte hakemin Celal'in pozisyonundaki vermiş olduğu penaltı kararı hayli ağırdı. Önümüzde cereyan eden mücadelede, rakip oyuncu hem ceza sahasının dışında hem de sırtı kaleye dönüktü! Ancak buna rağmen orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Önceki hafta Bugsaşspor maçında kaleci ile karşı karşıya kalan futbolcumuz düşürüldü ama penaltı kararı çıkmadı.

HACETTEPE MAÇI İÇİN TEK HEDEF KAZANMAK
Bütün bunları geride bırakarak yarından itibaren topbaşı yapacağız. Pazar günü kendi sahamızda Hacettepe ile yapacağımız karşılaşmayı mutlak surette galibiyetle kapatmayı hedefledik. Bugünkü gücümüzle bunu yerine getireceğimize inancım fazla. Üç gün sonra da Körfezspor'la deplasmanda ve daha sonra sırasıyla Adıyaman ve Mardinspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçları mutlak 3 puanla tamamlamak zorundayız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler