Yılmaz: Gol ve gollerle 3 puan bizim

Yılmaz: Gol ve gollerle 3 puan bizim

Geçtiğimiz haftayı Çorum deplasmanında aldığı 2-1'lik

yenilgi ile puansız kapatan Çankırı Belediyespor, yarın Gebzespor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

2-1'lik yenilgi ile biten maç için "Ligin başlangıcından bu yana hiçbir maçımızda Çorum'daki ilk devre gibi kötü bir futbol oynamadık. Bundan sonra da oynama şansımız yok" diyen teknik direktör Hakan Yılmaz "Hafta içinde maçı videodan bir kez daha izledik. Futbolcularım böylesi kötü bir ilk yarının yaşanmış olmasından büyük üzüntü yaşadılar." dedi.

GEBZESPOR, KOŞAN BİR TAKIM
Pazar günü Gebzespor karşısına mutlak 3 puan için çıkacaklarını söyleyen Yılmaz "Rakibimiz genç ve koşan bir takım. Oyun planları da rakibin oyununu bozarak sonuç alma üzerine. Biz ayağa pas yapan ve doldur boşaltı olmayan bir takıma sahibiz. Yarınki maçtan gol ve arkasından gelecek gollerle 3 puanı kendi hanemize yazdıracağımızı düşünüyoruz." dedi.

SAKAT VE CEZALIMIZ YOK
Yarınki maçta, geçen hafta sakatlığı nedeniyle takımda yer almayan defansın ortasında oynayan Tolga'nın hafta içinde antrenmanlara çıktığı ve yarınki maçta forma giyebileceği öğrenilirken, takımda sarı kart cezalısı oyuncumuzun da olmaması sevindirici.

Öte yandan bugün Çankırı'ya gelecek olan Gebzespor kafilesinde, son hafta Adıyamanspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgi ile beraber maçta ikinci sarı karttan kırmızı ile oyun dışı kalan Tayfun Keskinoğlu ile 4'üncü sarı kartını gören Hasan Akcan yer almayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Yarın saat 13.30'da Çankırı Atatürk Stadında oynanacak olan Çankırı Belediyespor - Gebzespor maçını Bayburt bölgesinden Şerif Bayram yönetecek. Yardımcılıklarını ise Erzurum bölgesinden Mehmet Özkan ve Trabzon bölgesinden Uğur Baş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Trabzon bölgesinden Adem Kantekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler