Yılmaz: Her maça kazanmak için çıkıyoruz

Yılmaz: Her maça kazanmak için çıkıyoruz

Çankırı Belediyespor, yarın karşılaşacağı

Çorumspor maçı için bugün Çorum'a hareket ediyor. Öğle saatlerinde ter idmanı yapan ekibimiz, saat 16.00'da Çorum'a hareket edecek ve geceyi Anitta Hotel'de geçirecek olan kafilede bütün hesaplar 3 puan üzerine.

Geçtiğimiz haftayı lider Bandırmaspor karşısında 1-1 beraberlikle tamamlayan Çankırı Belediyespor'da hafta boyunca süren hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başladı. Çorum'a giden 18 kişilik kadroda defansın önemli ismi Tolga yine yok. Bandırmaspor maçı sonrası eski sakatlığı yeniden nükseden Tolga'nın eksikliği defans bloğunda önemli bir dezavantaj olarak görünse de, defans bloğunda görev yapacak isimlerin bu eksikliği gidereceğinden hiç kuşkumuz yok.

Öte yandan evsahibi Çorumspor'da ise Veysi, Eren, Volkan ve Mustafa yarınki karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ligin başından bu yana beklenilen sonuçları alamayan Çorumspor karşısında Çankırı Belediyespor'un genç ve koşan kadro yapısıyla 3 puanla Çankırı'ya dönmesi sürpriz olmasa gerek.

HAKAN YILMAZ: YENEREK
BİR YERLERE GELECEĞİZ
Çankırı Belediyespor'un genç ve bir o kadar da hırslı teknik direktörü Hakan Yılmaz, Çorumspor maçına değinirken geçtiğimiz hafta kendi sahamızda 1-1 berabere kaldığımız Bandırmaspor maçı sonrasında yaşanılanlara da yorum getirmeden duramadı. Genç hoca, "Bandırma maçını kazanabilirdik. Liderden alınan bir puan profilinden memnun değilim. Biz kazanmalıydık. Biz lideri yenmeliydik. 'Liderden bir puan alındı' diyerek memnuniyet duymaktan rahatsızım. Bu bakış açısı beni mutlu etmiyor. Bundan hareketle yola çıktığımızda ortaya koyduğumuz hedefte sıkıntı var demektir." dedi.

Yarınki rakibimiz Çorumspor'un ligdeki sıralamada ilk 5'e oynayan ekipler içerisinde olduğuna işaret eden Yılmaz "İyi bir takıma karşı oynayacağız. 'Ben daha iyi takımım' düşüncesi ile sahaya çıkıyoruz. Çorumspor gibi takımları yenerek bir yerlere gelmek zorundayız. Bu düşüncelerle hafta içi hazırlıklarımızı tamamladık ve yarın sahada bu düşüncemizi hayata geçirmek için mücadele edeceğiz." dedi.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Öte yandan yarın Çorum'da Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadında saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Maçı Balıkesir bölgesinden Ali Terzioğlu yönetirken, yardımcıları ise yine aynı bölgeden Emre Bölel ve Ekrem Altınel olacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Kocadağlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler