Yine Yapraklı / Bademçay köprüsü ve yine kaza!

Yine Yapraklı / Bademçay köprüsü ve yine kaza!

Yapraklı'ya bağlı Bademçay köyü girişindeki köprüde bugün öğle saatlerinde Ankara'dan gelen Zekeriya Boztepe yönetimindeki 06 S 7557 plakalı özel araç köprüden uçarak tek taraflı kazaya neden oldu. Araç sürücüsü Boztepe hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre; Ankara'dan Bademçay köyünde yapılacak cenaze törenine giden Zekeriya Boztepe yönetimindeki 06 S 7557 plakalı özel araç köye yakın olan köprüden dereye uçarak tek taraflı kazaya neden oldu.

Kaza sonrası olay yerine gelenlerin yardımıyla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zekeriya Boztepe'nin belinde kırık olduğu tespit edilirken kaza ile ilgili soruşturma da başlatıldı.

YAPRAKLI DERNEKLER FEDERASYON, SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAYIMLADI
Öte yandan kaza sonrası Yapraklı Dernekler Federasyonu sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajda; Köprüde daha önce yaşanan kazalara dikkat çekerek bugüne kadar mevcut köprünün genişletilmemiş olmasını dile getirdi. İşte o mesaj:

"Bademçay köprümüzden yine bir araç uçtu, yine geçmiş olsun yine ve yine çok şükür 'ölü yok yaralı var' dedik ve daha kaç sefer diyeceğiz bilmiyoruz? Biz Yapraklılar artık istemeyerek de olsa köprüye alıştık ama misafir araçlar maalesef bu kazayı yapıyor! Bu yıl 5'inci kez köprüden araç uçuyor! Defalarca tespit yapılmasına rağmen köprü yeniden maalesef yapılamadı!"

bademcay-koprusu-sozcu18-yaprakli-cankiri-kaza-resim-kapak-01233.jpg

ÇANKIRI'NIN SİYASETÇİLERİ BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYA DEVAM ETSİN!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin "Bademçay köprüsü" ile ilgili yaptığı kısa araştırma karşımıza yine Çankırı'nın 'iş görrmez - iş bilmez" ve de daha önemlisi "kendi işinden başka işi düşünmez" (!) mantığını çıkardı!. 

Bademçay köyü ve o bölgede bulunan yaklaşık 20 köye ulaşımı sağlayan köprünün girişi, yolu bilmeyenler için adeta bir kâbusa dönüşüyor. Çok keskin olmasa da yaptığı sürat nedeniyle köprüye sert bir virajla girmek zorunda kalan sürücü, direksiyon hakimiyetini yitirerek kazaya neden oluyor. Bölgede yaşayanlar "Köprünün yaşı çok eski. O yıllarda köprü, derenin en dar bölgesine inşaa edilmek zorunda kalınca böylesi bir sıkıntıya neden olmakta. Ancak son 5 yıldan bu yana bölgeye gelen siyasetçilerimize köprü ile ilgili yaşadığımız sıkıntıları bolca aktardık! Her defasında bizlere verilen sözler maalesef ki havada kaldı! Günümüz siyasetçileri 'yapacağız-edeceğiz'le bizleri oyalamaktan başka bir iş yapmıyorlar! Umarız sizlerin aracılığıyla yaptığımız bu çağrı ses getirir de köprüye giriş yolumuz Karayolları ya da İl Özel İdaremiz tarafından revize edilir ve bizler de kazasız-belasız bir yolculukla bu köprüden geçerek evlerimize ulaşırız" dediler.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler