Yoğun tepkilere yanıt verdi

Yoğun tepkilere yanıt verdi

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca eleştirilere yanıt verdi.

Gazete Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, KESK eylemlerine gösterdiği tepki sonucu Twitter'da yayımladığı "Kuran ogrenimi secimlik ders olacak diye tatava yapanlara, su sıkılmasina üzüldüm. en azindan yapiskan bir sey sıkılmaliydi." demişti. Karaca bu mesajı sonrasında Twitter'da TT olmuş ve gün boyu ağır eleştirilere hedef olmuştu.

Nihal Bengisu Karaca, kendisine yönelik eleştirilere kısa bir süre önce şu yanıtları verdi:
 
"gerci su bile yeterince kotudur, ofkelendim ve ofkemi en hırt yerinden dile getirdim, ama sapikca anlamlar yuklemeye de gerek yok."
 
"yapiskan bir sey' nar suyu bogurtlen suyu gibi yikanmsk zorunda kalacagin bir seydi arkadaşlar, @derinsular a yazılan tweetlerde var."
 
NE DEMİŞTİ
Gazete Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'nın KESK eylemlerine gösterdiği tepki Twitter'ı karıştırdı. Polisin hayli sert müdahalesiyle Ankara'yı savaş alanına çeviren protestoyu eleştiren Nihal Bengisu sosyal medyada tepki topladı.
 
"SU SIKILMASINA ÜZÜLDÜM YAPIŞKAN BİR ŞEY SIKILMALIYDI"
 
Habertürk yazarı, Twitter'da eylemcilerin seçmeli Kuran dersine karşı çıktıkları için toplandıklarını savunarak gösteriyi eleştirdi. Nihal Bengisu'nun en çok tepki toplayan twiti ise "su sıkılmasina üzüldüm, en azından yapışkan bir şey sıkılmalıydı" dediği twit oldu.
 
İşte Nihal Bengisu Karaca'nın Twitter'ı karıştıran tiwitleri:
 
Kuran ogrenimi secimlik ders olacak diye tatava yapanlara, su sıkılmasina üzüldüm. en azindan yapiskan bir sey sıkılmaliydi.
 
4x3' ün olumsuz yanlari torpulendi,cocuk gelinler ihtimali artik yok.hala meydana toplasip arbede cikaranlar#
 
...ya dindusmani olup takiyye yapanlar ya kafayi akp ile bozup saglikli taklidi yapanlardir
 
HES'lerle ilgili miting yap yaninda olayim ama Kur'an dersi secimlik olacak diye kafayi yiyorsan, aman solculuguma halel gelmesin diyorsan#
 
birbirimizi yanlis anlamisiz o yuzden sevmisiz anlamina gelir, yazik olmus o zaman.
 
kuran dersinin secimlik olmasina bile itiraz etmek zalimce bir talep bana gore.
 
Ne imam hatip nefretiymis arkadas! ben roberttir gs dir kapatilmis bolumleri olsaydi acilsin diye destek verirdim, degil karsi olmak.
 
"KARACA'NUN YAPIŞKAN ŞEY DEDİĞİ NEDİR? TÜKÜRÜK MÜ?"
 
Karaca'nın eleştirileri eylemi destekleyen Twitter'cıları çileden çıkarttı. Habertürk yazarının sözlerine sert eleştiriler gelirken dalga geçen twitler de yok değildi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler