Yukatel Denizlispor: 2 - BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0

Yukatel Denizlispor: 2 - BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0

Ligde 8 haftadır kazanamayan ve bu sürede sadece 3 puan toplayabilen Yukatel Denizlispor, 7 haftada 1 puan toplayarak kötü form gösteren BtcTurk Yeni Malatyaspor'u sahasında 2-0 yenerek kötü gidişe dur dedi.

Süper Lig’in 24. haftasında Yukatel Denizlispor ile BtcTurk Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-0 kazanmayı başararak 8 hafta sonra 3 puanla tanıştı.

Bülent Uygun ile çıktığı ilk maçta Kasımpaşa’ya yenilen Horozlar, Btc Turk Yeni Malatyaspor karşısında 34. dakikada Mustafa Yumlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’da stoper Hadebe, rakibine çok sert bir müdahalede bulunarak kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Ayrıca bir diğer stoper Mina da sarı kart görerek gelecek hafta cezalı duruma düştü.

Rakibine hücumda nefes aldırmayan ve maç boyunca sadece 2 şut şansı veren Horozlar, 75. dakikada Barrow ile son noktayı koydu: 2-0.

Bu sonucun ardından ev sahibi takım 27 puanla 11. sıraya yükselirken, konuk takım 24 puan ve bir maç eksiğiyle 13. sıraya geriledi.

Gelecek hafta Yukatel Denizlispor, Fenerbahçe ile deplasmanda; BtcTurk Yeni Malatyaspor da sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler