Yurt dışına staja giden öğrencilere ÇATSO'dan maddi destek

Yurt dışına staja giden öğrencilere ÇATSO'dan maddi destek

ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, yurt dışında staja gidecek olan lise öğrencilerine Oda adına destek verdi.

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Taşıtlarda ön düzen diyagnostiği ve lastik teknolojileri" konusunu kapsayan uygulamalı staj programı ile öğrencilere, temel bilgi ve becerileri kazandırmanın yanı sıra; öğrencilerin yeniliğe ve değişime açık, sağlıklı iletişim kurabilen ve mesleki yeterliliklere sahip bireyler olarak yetiştirilmesi hedeflenmekte.

Proje kapsamında Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 10 öğrenci yurt dışında staj yapmaları için 2 grup eşliğinde yurt dışına staja gidecek. 1. Grup öğrenci 16-29 Şubat 2020 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’ne, 2. Grup öğrenci 08-23 Mart 2020 tarihleri arasında İtalya’ya gidecek. 

ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten de, yurt dışına gidecek olan Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Oda adına destekte bulundu.

Başkan Çelikten öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Ufkunuz ve hedefiniz daima büyük olsun. Ülkemizin siz gençlere ihtiyacı var. İşinizi iyi öğrenin iyi yapın. Makine ne kadar iyi olursa olsun iyi bir operatör olmadan o makine çalışmaz. Sizlere çok büyük iş düşüyor.” diyerek kendilerine başarılar diledi.

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü İsmail Karabasmaz da yaptığı kısa konuşmada ÇATSO'nun vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Hayrettin Çelikten’e teşekkürlerini iletti.

catso-ogrenci-destek-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler