Yurtdışı üniversite eğitiminde tek adres

Yurtdışı üniversite eğitiminde tek adres

Yurt dışında yaşama hayalinizi gerçekleştirin ve hayalinizdeki ülkede yerli gibi yaşayın. Eğitimde dünya lideri ile dünyanın dört bir yanında dil öğrenin, unutulmaz anılar biriktirin.

Yurt dışında yaşama hayalinizi gerçekleştirin ve hayalinizdeki ülkede yerli gibi yaşayın. Eğitimde dünya lideri ile dünyanın dört bir yanında dil öğrenin, unutulmaz anılar biriktirin. 

Ücretsiz yurtdışı eğitim danışmanlığı başarı garantili hizmetlerimizden yararlanın ve sizi kariyerinize ulaştıracak program ile size uygun ülkede geleceğinize yatırım yapın, geleceğinizi garantilemek için yapacağınız bu küçük çaplı yolculuk bir o kadar büyüklükte sizi yüzlerce kişinin önüne çıkaracaktır.

Yurtdışı eğitim danışmanlık şirketlerinin başında gelen Edufix International Eğitim Danışmanlık, yurt dışında eğitim almak isteyen öğrencilere, eğitim ve kariyer hedeflerine uygun bir ekilde eğitim danışmanlığı hizmeti vererek, doğru tercih yapmalarını sağlamaktadır. Başta Avustralya, Amerika, İspanya, İtalya, Kanada, Dubai ve Malta olmak üzere dünyanın pek çok prestijli okul ve kurumu, dil okulları, üniversite programları, yurtdışı staj, lisans ve lisansüstü, diploma ve sertifika programlarının Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Sizlere verdiğimiz bu rehberlik hizmetimizde kesinlikle herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Bizlerle ilk etkileşimde bulunduğunuz andan hayallerinize ulaştığınız yolculuk sonrası evinize dönene kadar sizlere destek sunuyoruz. Yurtdışı dil okulları ve diğer eğitim kurumları hakkında bilinmesi gereken tüm bilgileri bize yapacağınız ziyaretiniz esnasında size sunarak en doğru kararı vermenize yardımcı oluyoruz.

Yurtdışı eğitim sürecinde sıkıntı yaşamamak için, öğrencilerin tercihlerinde sadece okul ve program seçimlerine değil, ülke, şehir ve konaklama seçimlerinin de dikkatle ele alınması gerekmektedir. Öğrencinin bulunduğu ortama hızla adapte olma sürecini hızlandıracak ve eğitiminden maksimum fayda alabilmesini sağlayacaktır. Konaklama alternatifleri seçilirken, İngilizce pratik yapabilme olanakları, öğrencinin beklentileri ve yaşam tarzına uygun koşulların gözönünde tutulması gibi noktalarda öğrencilere yurtdışı eğitim danışmanlığı tarafından sunulan öneriler, yurtdışı eğitim sürecinde duyulan memnuniyetin artmasında önemli bir rol oynar.

Yurt dışında üniversite, dil okulu, kolej ve bir çok eğitim kurumu hakkında bilgi alınız. Ofislerimizi ziyaret edemiyorsanız, online veya telefon üzerinden de görüşebiliriz. Bunun için linki tıklayabilirsiniz.

yurt-disi-egitim-reklam-resim-044.jpg(Bu bir reklam'dır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler