Yüzyılın maçına NBA ayarı - Hangi kanalda

Yüzyılın maçına NBA ayarı - Hangi kanalda

Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasındaki yüzyılın maçına, NBA Play-off ayarlaması yapılacak.

Yüzyılın maçı olarak nitelendirilen Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao karşılaşması için geri sayım sürüyor. Dünyanın gözünün üzerinde olduğu karşılaşma öncesi ilginç bir gelişme yaşandı. İki boksörün de NBA tutkunu olması nedeniyle, bu tarihi karşılaşmanın ileri bir saate ertelenebileceği ortaya çıktı.

Ertelemenin sebebi ise bu tarihi maçın planlandığı saatte, NBA Play-Off serisinde Clippers-Spurs mücadelesinin de olması… Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da iki boksörün anlaşması durumunda Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasındaki yüzyılın maçının başlama saati değişebilir.

Daha önce yapılan açıklamaya göre bu tarihi karşılaşma 3 Mayıs’ta cumartesiyi pazara bağlayan gecenin sabahında Türkiye saatiyle 04.00’te başlayacak.

ABD'de Öde İzle Türkiye'de Açık Kanaldan Canlı Yayın

ABD'de öde izle sistemi ile izlenecek karşılaşmayı TV'den takip etmek için ekran başına 99 USD ödemek gerekiyor... Dev maç Türkiye'de ise açık kanalda sadece Kanaltürk'ten izlenebilecek... Boks tarihinin en büyük maçı olarak duyurulan mücadele cumartesiyi pazara bağlayan gecenin sabahında 04.00'ten itibaren Kanaltürk'ten canlı olarak yayınlanacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler