Zafer Partisi adayı Özkan: 14 Mayıs akşamı misafirlerimize 'Cezayir' şarkısını çalacağız

Zafer Partisi Çankırı milletvekili adayı iş insanı Turgut Özkan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Özkan, seçmen tabanında 'ithal adaylara' karşı oluşan tepkinin hiç de azımsanmayacak ölçülerde olduğuna dikkat çekti.

ZAFER Partisi'nin Çankırı 1. sıra milletvekili adayı iş insanı Turgut Özkan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere gidilen süreçte, siyasi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özkan; "Zafer Partisi'nin ülke genelindeki yükselişine Çankırı'dan hiç de azımsanmayacak ölçüde katkı verilecek. Bugüne kadar yaptığım çalışmalar beni gelecek için fazlasıyla ümitlendiriyor." dedi.

Turgut Özkan, vatandaşa ulaşma konusunda son 48 saattir ilginç bir kampanyaya da imza attı. Yerel radyolarda Özkan'la ilgili dönen şarkı kısa sürede seçmenler arasında hızla yayıldı. Kampanyanın ayrıntısı için kendisine ulaştığımız Zafer Partisi milletvekili adayı Turgut Özkan; "Bildiğiniz gibi rakip partiler listelerinin ilk sıralarına 'misafir' isimleri yazdılar. Ben de Yaren geleneği ve kültürü ile yetişmiş bir Çankırılı olarak, sahip olduğumuz kültüre yakışan bir kampanya yürütmenin gayretindeyim" dedi. Özkan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çankırımız Yarenler diyarıdır. Yaren meclislerinde yaren ocakları yanacağı zaman Yaren arkadaşlarımız misafirlerini getirir, gelen misafirlerimizi en iyi şekilde karşılar ve ağırlarız. Çankırı Yarenleri misafirlerini yakışan bir şekilde ağırladıktan sonra iş ayrılma vaktine geldiğinde 'güle güle' demeyiz! Yarenler olarak 'güle güle' yerine misafirlerimize Cezayir şarkısını çalarız. Misafiri getiren arkadaşlar misafirliğin bittiğini, gitme zamanlarının geldiğini uygun bir dille misafire anlatır! Çankırı'mız da 14 Mayıs akşamı misafirlerine Cezayir şarkısını büyük bir zevkle çalacak."

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler